Доброго ранку вельмишановне панство!Таки дощ вночі дойшов і до нас,о пів на третю прийшлось закрить вікно,бо аж на підвіконня в хату поливало
Всім добра. З ранечку - небо чисте, сонечко вже починає припікати, знать буде жарко. Пане Бек, я бачу ви там вже й худобу завели. Тіко вона якась не вгодована, то є простір для ґазди
Добрай ранiцы! Як вы там? Працуеце? Адвык я за доўгі час камандзіровак і адпачынкаў ад працоўнага графіка! Гэтак цяжка да 7.30 на працу прыязджаю, што вы нават не ўяўляеце! У нас з раніцы +14, лета яшчэ не было, а ўжо ліпень на носе ... З наступнага тыдня зноў на 2 месяцы ў камандзіроўку: Сочы, Смаленск, Кіеў і па Беларусі з сэрвіснай брыгадай ... Ну яго усё к бесу, абрыдзела ужо...
коли шмоленськ вертати будете? тож ваше споконвічне місто! а у тіх сцочах зробіть якусь капость. щоб поки ви там є працює а як тілько курява за вами вляглась то усе поломалось, та ще і так щоб побільше кацапів потовкло. вітаю панство. дощу так і небуло((((( спекотно
Нажаль так не выйде.... Машыны на гарантыi, калi зноу ляснуцца- патрэбна будзе яшчэ раз ехаць, а меня тады жонка iз хаты попре, iтак кажа,што надакучыў са сваімі камандзіроўкамі. Адна дзяцей гадаваць задалбалася... Добра хоць грошы ёй прыводжу, ато б наогул бяда была..
У гэтым годзе яшчэ толкам капаць і не ездзіў ... І з такім графікам, чуствую, хрэн паеду ... Можа, восенню, там як раз поля прыбяруць. Ад гультайства прывалок на працу гузікі (шмат іх за гады назапасілася) сяджу, афармляю ў пано. А то валяюцца дома- і выкінуць шкада, і прадаць не прадасі ...
Неяк так атрымліваецца. Астатнія дома пакуль не нашел- дзесьці валяюцца .. Які толькі хрэн"ю ад бяздзеяння не зоймешся
гальмівні шланги підтерті вирішують усі проблеми. при вдачному збігу обставин лаштувати вже небуде що.
ну то ретельненько пакуйде отії ґудзики та відправляйте панові Юнкерсу. і буде усім харашо і красіво. і вам бо на тім світі зарахується добра справа і пану Юнкерсу ну і нам теж за те що ми такі хАроші. отакоєот
ледве на обід припхав! сьо взагалі к в духовці.... смаже без олійки та вітерку... одна радість поки що за день, е варенички із вішенками))) ой добрі..)) щоб хоч якось підняти настрій - ось трохи анікдітів)) Одесса, Привоз: — Мадам, сколько стоит ваша курица? — Сто гривен. — А так, шоб я не думал за вас плохо? Идет худой, немощный еврей. К нему подбегает сзади Иван, и хрясть еврея по репе. Еврей падает. — За что? — За то, что Христа нашего распяли! — Но ведь это было 2000 лет назад! — Ну и что? Я только вчера узнал! Сталкиваются две машины на дороге. Обе разбиты, а пассажиры целы. Из одной вылазит поп, из второй еврей. Люди культурные, морды бить друг другу не полезли… -Бог дал, бог взял — говорит поп. -Как пришла, так ушла — говорит еврей. — Давай выпьем с горя… -Давай. Достал еврей бутылку коньяка, себе налил и попу. Поп выпил. Еврей — нет… -А чего ты не пьешь?-спрашивает поп. -Э нет,- говорит еврей, — я инспектора подожду. Еврей- космонавт! на сеансе связи с управлением полетами.. — АЛЛО , земля ответте пожалуйста, я забыл свой позывной — кто я?! — АЛЛО , Земля, ответте кто я?!, а то я забыл… Управление полетами: — ПОТЦ! ты вообще-то, но сейчас — «»СОКОЛ»»!
це просто жах! http://prntscr.com/fooacw пан К негайно діставате бубен та різні приспособи - тре викликати дощаку! бо так далі неможна. Ви не соромтесь, кажіть що тре, мо когось впіймати, берізка в мене вже доросла, може приймати від 1-3 )))
а оно в сіноптіку внизу пишуть народний прогноз,-якщо сьгодні на Ялисея піде дощ,то сім неділь буде негода
щось в мене парить, та і хмарки якісь підозрілі по небу швендяють. мо таки і на нас зглянеться і дощик буде. бо то є неподобство якесь в когось зливи з градом та зірваними дахами а вкогось суша. тре розприділяти усе щоб і там поломаних деревах та зірваних дахів і тут суші небуло
Доброго деньочка,ох Ви й накнопали,насилу прочитав.Доща ніц,парить та грозиться тільки.Пана @ribbentrop а вітаю з появою.Трішки на вихідних попрацював Хазяїн ложки,схоже лівша був...
а хабар де? сіно то не хабар а лише згаяний час. тож якщо копа не було то не треба тут розповідати за тєжку працю. отакоєот
Та який там коп,тяжко працюю.на праці,заміна каналізаційних труб а оце на вихідних щей подачу води з свердловини прорвало трубу,а там 7 атмосфер!в четвер на 7 ранку будем секасом займатися з водопідведенням.Сам хочу,аж плачу,на коп.може сьогодні в лісок заскочу як до батьків їхать буду.
от не тре тут казочки розповідати. час на траву є? є! от. а от замість того щоб дурнею займатись та траву заготовляти тре копати. отакоєот