Та ладно.сказочнік.Ше скажіть шо у вас від дощів.на вербах груші рясно вродили.Заморився воду носити під помідори.та огуркі.Дощем вони лякають
А все чому? Бо не ціните а ні власне здоров'я, а ні краплеву систему поливу! * хоча б що це за система знаєте?
І що це їм дало? (с) Культура - знищена. Золото - здебільшого переплавлене, та на галеонах приїхало до іспанського двору, частково - британського та французького. Менш значущим - також перепало, "трішечки", у зливках.
Кажуть - що й не десятків. Пару-трійко за останніх років зо сто ще й знайшли. У якості чергової байки - підводні човни з водолазами крепко цим переймались. Починаючи від Адіка, закінчуючи савєтами з британцями та мериканцями.
Багато культур знищено... І Ольвійська, І Кимерійська, Скіфська, Сарматська.... Трипілля, КР, Генуезці....
Мабуть раніше за вас.Немає як перевезти *тазік*для води.на 8 кубів.І думаю.шо краще Купити мотопомпу.і поливати з моря.Чи отей *тазік*(а в него воду з свердловини.Вже є.дебет добрий) .По грошах майже однаково.
Ця культура - показова. Бо знищена за якихось 10-20 років. Вщент. Єдине що залишилось - кинуте місто у горах, яке років 50 тому знайшли. Ще є якісь глухі місцини десь у південній гамериці, які тільки нещодавно через супутники розгледіли ....
Не виключаю, що раніше. "Тазік" та свердловина у Ваших умовах - то є дуже раціональні інвестиції. А до "тазіка" ще й накрити плівкою частину городини (щоб сонечко городину не випалювало, та дощову водицю у "тазіка" збирало ....). Адекватні африканці, ізраїльтяни, араби - це вже давненько використовують. А в них - спека, та з водицею геть не добре.
Культур багато є і буде . Наприклад Рим до Дніпра, судячи по знайденим денариках, був від 300-350р. Д.е, до 150-250 р.н.е А совєцькій союз - всього навсього 70 років, а то і з 39 по 91 (52 роки). Через 1000 років навіть ніхто не згадає, що був такий епізод в історії України
Хочеться в таке вірити Не думаю, що оці десятки мільйонів вбитих савєтами, чи то за їхньої безпосередньої участі, забудуться й за 1000 років. Надто малий проміжок часу для цього знадобився, надто то є страшні наслідки. Хіба щось вже геть глобально паскудне станеться.
Він встановив фотопастки біля Чорнобиля. Те, що потрапило на камеру, не піддається жодному опису! http://blyskavka.top/vin-vstanovyv-...pylo-na-kameru-ne-piddaietsia-zhodnomu-opysu/
Забудеться. Як вже майже не пам'ятають в Європі чуму середньовічну, Наполеонівські війни і Першу Світову війну. А пройшло лише 700-100 років. Під час ПСВ також мільйони загинули, хто пам'ятає про це?
Вітаю панове, +30С, сонячно, гоню жарку погоду, наповечеряв вчора, , нагодував кота, равликом Валєрою, я добрий самаритянин на одного 23 евро, пісець ціни.
З ранком всіх! поки не пече, тихенько, комфортно! Варенички із вішнею доклацаю та піду сьо по річці на арбайтен, зайду з тилу