далі по черзі, всі радіють дощу. хто як може: зара пан В, порадіє, потім посуне до пана К, той всі відра понабирає, сам покупаеться, а потім скаже: а що залишеться то мені! отакоеот
Ше ж треба пану К% після купання шкарпетки випрати і ісподнє , то вам пане Дітріх води не залишиться .
горячої точно не дістанеться))) всю видзюрить! то все дрібнички, головне щоб зимні шподні не почав полоскати) а ще жидів в льосі напоїть, за гроші, скаже ось вам із струмка , чистейша такорисна водиця! а мені вже, так, по лобовому склу бруд розмазюкає і все)))
Вітаю панове, ащо у вас дощить? +35 в тіні на пляжі одні пенсіонери цицькаті хавчик без сала нікакой, нада якось в клюб рвонуть, мо там молодші є, через скільки снотворне діє і на який час чи мо вдвох піти?
не Боб Марлі рулить, гриби не то. посильний наш чел да, булочки клас. поліція теж нічо, по українські 0, зате по англіцкі шпарять з понеділком вас, муздень.
Пане Бек а де то такі пальми..... А як в хату попав,ніц не помню,старий я вже ,здоровя вже немає на ті пянки.
То ви всі не в Україні мешкаєте а десь на туманному альбіоні ??? В нас в Україні спека під сорок та хмарки хіба що в душі ... Правдв сьогодні молодий місяць коником донизу і має бути достшчь , але ...