Доброго дня Працюємо,у Хвастові все спокійно,жарить за 30-ть,періодично хмарки набігають,мабуть буде дощ
Доброго дня! Будьтездорові! Сухо та спекотно. Посуха. Городина без поливу помалу загибатись почина. Був на косовиці, брав МД з собою, земля як бетон. Рядом поле з соею, так вона наче після напалму покрутяна вся та ростом см 5. За бортом +38
От же підари ... Чобіт системи на обличчі добровольця: Під час візиту Савченко в Миколаїв стався кричущий інцидент (відео) Співробітник патрульної поліції наступив на обличчя людині, яка лежала на землі під час затримання іншими патрульними. Сам момент з 3,27 хв.
Чорний список до одного місця. Він все одно не викупить, в мене вже два лота за тиждень не викупили. А на віоліті зразу на місяць банять за не викуп _ люкс.
Це ж скіко вас було на 50 літрів кальвадосу? Якщо у двох вихлептали, то ви вже із того світу маєте писати так. що не треба нас дурити
Вечора доброго всьому панству!Цілий день спека була,парило і ось починає гриміть і накрапать потроху,-надіємось що сьогодні сіноптік не брехло
нашо сидіти за якусь кобиляку??? га? тре потихому зехер-мехер робити))) я он зі своєю колись так пожив , шо та досі мені Аліменти сплачує))) авикажите З вечором панство! на вулиці як раз можна щось робити , бо комфортно! але незабаром "брехуни синоптики" кажуть під 40 буде))) Пан К.! а Ви часом до мене не плануєте у гості??? якщо так , то як будете у дверей ногами стучить!!!
Всім доброго вечора в нас тепло та сухо, +27, вдень надувалось, надувалось та й здулось, обіцяють що завтра литиме.