Всім добра. Вчора була гроза, зранечку була гроза, та крепко лило. Мо ще й вдень буде крапотіти. +18 На цьому тижні буде кошерна мікроп'ятниця.
Вітаю ! На вулиці похмуро , прохолодно , вітряно . Пане К% ти був на цьому міропріятії , кулемети забрав у вигляді % , гаятебепитаю ? https://gre4ka.info/suspilstvo/3719...sykliv-proikhalys-vulytsiamy-oleksandrii-foto
Добрай раніцы! Выхадныя, дзякуй Богу скончыліся, кум зваліў, жыццё наладзілася. Адно дрэнна, што панядзелак ужо .... Выхадныя вельмі хутка прайшлі ... Ужо працую тяжка....
В7 доброго ранку !!! Вихідні промайнули як одна година ... В шаббат з хлопаками поїхали на змагання по пп. Зранку все не зладилось, хлопці повинні були бути на місці старту ще о 8 годині. але приїхали на пів десяту, ремонтували свій двигун. Я то передбачав, та взяв з собою свій човен та двигун, який зробив напередодні, поміж цицьками _))). Отже, виїхали ми самі останні, а доки я чекав на команду - оформив папери та походив трохи з приладом по пляжику бази відпочинку, де були зманання, окрім ходячки нічого не випало _((( В сухому залишку, взяли ми майже нічого, бо наше полювання, то нічне, та й взагалі, головне не перемога отакеєот ... На другий день відсипалися, потім зробив т.о. скутерові та гайнули з дітлахами кататися на човні !!! Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
то шо маємо робити? в мене оно виделка такої форми є і теж без курки але є напис що вона німецька. отакоєот вітаю панство. сонячно та спекотно, дощу мать небуде.
да ну ваших козявок....в мене ше не таке вчора бігло.доброго дня комраден!в Бандер+23,хмарно.попробую трохи марлєзону краєвидів кинути./бо ґер @Опришок певно зайняті вихованням наступним поколінням.БАНДЬОРОКОПАРІВ!.ВО!а пан К-най бартку принесе!
просим пана говорити --горнятко./ Філіжанка? Що це? - Ера Медіа www.eramedia.com.ua/article/218709-fljanka_scho_tce/ 16 квіт. 2015 р. - Чашка – це невелика посудина, здебільшого з порцеляни або фаянсу, з якої п'ють сік, компот, чай, узвар та інші напої. Щодо філіжанки .. .ми ж маєм так говорити,НО!/каву робити? та.а?мале горня.
зараз нікому не вірю, навіть собі! тре послугу "абвер" підключити до нашого Побуту!!! а там вже розберемось як ліквідувати загрозу! В нас руці довгі!!! Он пан Б, вважаете на відпочинок попер? Зюзьки! тре сміття "прибрати" ))) припхав на обід! смаже сонечко не шкодуючи !!! одні очі та коли посміхаешся - щось біліе)))
а нашо їх вбивати?обійшов і....О!а за сумки ,браслети,....вироби з зміїної шкіри?????????????на палю?????,чи мо до інквізиторії?не жарт.просто інтересно.