Вітаю панство! А я тільки недавно припхався, то перечитую ваше графоманство. Катався з камрадами. Вранці зустрілися: Зібралися: Пішли до лісу: Перед обідом накопалася якась ложка, клейм немає, пан Аскот мовчить: Пообідали в доброму товаристві: Це просто краєвиди: А це найсмачніша у світі кава вариться, на вогні в лісі: Так і день пройшов.
ось малий питає куди бігти та що робити. неможе відповісти тут від слова взагалі. замість поля відповіді рекляма лізе. бо все що я йому порадив недопомогло от і потребується допомога залу. отакоєот
Так це ж вірус з Жовтих Вод! Я в таких випадках знайому хакеру на день комп віддаю! На рік вистачає 100грн за роботу))).
нема в нас тут вірусів) тут уран все гасить!!!)))) то якийсь трипер зайшов сюдом та натрусив віруска))
он пішов із скелі камінця смиканув , поклав поряд з акками , кронами пальчиками - самі заряджаются завжди)) можу шматочок відколоти )) недорого)
Он воно як ! Ото вам всім його й чикають по шматочку ще з дитинства - аби знали шо в подальшому можуть прям під корінь та з зніздом викорчувати ... Жуть яка жорстокість ...
ось диви така сама. тож мий добре і повинна курка вилізти http://www.kraftpuls.ru/pages/nahodki5.html
Вітаю панство з понеділком! Радує, що в середу теж має бути вихідний. Вона сказала, що приїхала копати, а не пити, і пішла копати. У тому й питання, що форма правильна, а курки нема.
Доброго ранку! на переправі тихо, сонячно, всі щось співають! З початком нової арбайт неділі ! по традиції - погодувал усіх та на пєдаЛЛети ))