але тілько до 30=35 років. потім вони перетворюються на гладких, жахливих бабів з поганим, дуже поганим норовом. отакоєот
Ну шо скажете...? А то ведь наверняка и про меня думаете, что я именно так выгляжу как эти долбоебы...
ні, там або розвиток і стати міліонером як ви кажете а до того лапу замість вітамінів або вітаміни і при цьому за копієчку ще крутитись як дзига - не канає
То я не блудив,а шукав не чіпані місця. То ніби всім ясно,але треба ту чорницю чутками жувати! А ви звідки знати,ви що Поліщук жидввский,чи жид полішуцький.
і скілько ж вам дідусю рочкив? але як то кажуть. я то до ваших доживу а от ви до моїх верніться. отакоєот
а памятаєш як перед війною коли отой свинтув павєлкін отримав у свою свинячу аику від Кличка як в кацапів пукани рвались і нісмєйтє аскарбльйать рюзьгава багадирьйа і он ні толстай то у ньйаво кость широкайа та таке інше. ото весело було спостерігати як кацапня на гімно ісходе. особливо отой грьобаний сцатіліт)))) як тілько революція почалась і кацапи зрозуміли що хріна їм на усю їх свинячу пику то втік курва відразу попередньо пустив сльйазу що в такій обстановці він тут знаходитись неможе. от весело було колись а зара нема і кацапа заблукавшого щоб поглумитись
Лозунгом моим стала любимая поговорка мамы: «Если скажешь «нет» — то никогда не пожалеешь» Голда Мэир
багато хто вважає що цифри у ніку позначають рік народження хоча такі як 14 чи 88 як у вашому випадку позначають геть інше.
ну скажімо поки ще не дідусь, в мене самі хлопці а вони не такі швидкі як доці(хоч може вже й треба було б) а назад який смисл вертати, там я вже був, все що мені було визначено долею я вже вихекав, вдруге не хочу. Та й здоров'я не тільки від віку залежить.
Киссинджер: мьі, граждане США, еврейского происхождения, таки сначала думаем о стране, а потом о себе. Голдочка: а мьі, в Израиле, таки читаем справа налево.