старий розпустнику! я ось бабці Гані усе розповім що ти тут витворяєш то вона тебе пательнею чавуною приголубе та розповість про особилвості жінок у твоєму регіоні.
Так як і всі, шукають прица з мішком бабла, а в кінцевому результаті залишається сама в повній жопі. Знаю на особистому досвіді.
Ото аби на руках було скільки, то можна в сапери йти, -після першої невдачі можуть залишитися десять.
Звонив щойно муділа по обяві з ОЛХ , все випитував номер карти і інші дані . Я йому кажу дарагой ти морозильну камеру як будеш заберати , воно почало белькотіти шо приїде представник інтернет магазина і забере , нашо я йому сказав шо представнику і дасиш готівку - на тому краю відразу стала тривожна мовчанка . Ось про цього мудака вже написано https://www.telefonnyjdovidnyk.com.ua/nomer/0991457100
відразу видно що ви не митець. дивіться! продаєте чорниці по 150 гривень. зараз купляєте по 70 але у двічи більше і знов продаєте її по 170 гривень. потім знов купляєте. і що ми потім маємо? а маємо ми гарного гешефта. і чорницю і собі і напродаж. і якщо зробити таку оборутку разів скілько то можна і міліонером стати. отакоєот. а ви кажете
Я как то в роще встретил велосипедиста мирно крутящего педали разговорился с ним оказался - полицейский ! После работы на добровольных началах обьезжает округу и пробивает...
і взимку смокчете лапу замість вітамінів - ну просто офігітєльна схема ПС я взагалі нічого не продаю, тільки купляю, одне виключення - покупка снаряги та техніки на коп.
На самом деле в этом плане тут Клондайк, то ли дыхание средиземного моря то ли слияние различных этносов, но дивчины местные - дивной красоты! Стройные, с осиной талией красивыми попами и большими титьками , на пляже без привычки стоять будет все время...
нормальна схема. ви просто до кінця недочитали та не прорахували усі приференції. там закладено і вам чорниці і на продати.