Це мо за таку кобру такий штраф ? То це ше побожескі , у нас взагалі за таких кобр до криміналу саджають . У вас виходить за вбивство штраф відро цибулі .
Та вже хтось стукав,але склеїли, -жалко бить таку роботу відомого скульптора, ше і старшу за мене на 11років
Пане @Толык, Ви безстрашна людина, в "блудні" не кожен може сміливо заходити маючи таку лямпу https://reibert.info/lots/svechnoj-fonar-ljuftvaffe.81764/ Раджу Вам її подарувати всім відомому Пану вже, якщо не подаруєте, то будете винні три.
Доброго дня,з святом мясоїдства на природі!Вчора напокопали в лісі,Були далеко,аж за КаміньКаширським,я навіть просив зупинитися і написати обяву що наш пан Кацьо хоже жіночку з того містечка,з повною пазухою ціцьок ,роботящу,крепку але не грубу.Але комради мене не зрозуміли і хіба в корчмі тіко дали плєшку горілки купити,просив продавщицю показати піднебіння чи не чорне...але вона не так зрозуміла. В лісі було мокро,і не комфортно,одне радувало,окопів там стіко,що вже сто літ пройшло а враження що там досі воють.... По лісу шарились щй грибники ,шарахались від нас,особливо штрашний вигляд в 5нива5 .він і так на Адіка схожий,а коли в бундес камуфляжі по лісі з клюшкою ходить,всі ховаються!(йому замість клюшки пмпеху і вуса )Назбирав 4 жмені лисичок,бачу в чорничнику велику дупу,поліз туди,замарзав губу і руки чорницями,для маскування,трохи налякав ту жіночку,своїм виглядом. Ніц цікавого не знайшов,патрони просто доводили до тихохо сказу,копнув якесь пуделко,з надписом 13 чогось...нажаль пусте.Ще дід земляний пожатував,підкинув медаль.....теж мені жартівник! Хочу в Ейналивайка порадитись,оті шляпи з снарядів латунні,як їх попиляти щоб в брухт приймали,бо чую що до кінця року кілька кг вже буде.
або знаєте що. наподаріть його реббе Похабичу або пану Алексу. вони камуняки і залюбки приймуть свого куміра-ідола на якого моляться.
Доречі, на рахунок медалі. В північних райони районах Волині та Рівненщини найкраща демографічна ситуація в Україні. Там найбільша кількість "матьгероїнь"
Чорниці , смачні ягоди , от тіко як їх поїси то від них язик і підебіння синє . Мо в місцевих від того і чорне піднебіння , так сказать генетична особливість .
Та він перепутав, це у забужняк чорне піднебіння, я в полішуків на ногах між пальцями перепонки як у гусей, щоб плавати.
В мене товариш з Рівенсьеої Дубровецького рну, -то у всіх його родичів дітей не менше п'яти! А в нашому регіоні як одне, то вже багато.