ну то люди завши правду кажуть, люди брехати не будуть. але теє стосується лише людей а не якихось там халамидників
а шо ,ви тютюн не маєте...то пан АСКОТ мені дав на розвід сірникові коробочку,-я попросив на сотку,а Він дав на гектар...і крепкий дуже має буть!
а хто мені спати піснями не дає та і не тілько піснями але і розмовою. отож бо і воно. але всьо. хто як хоче а я спати пішов.
мороки багато з тим тютюном. там ще ферментувати тре та пасинкувати та ще і вчасно зібрати. отакоєот. втім пробуйте а потім як усе буде добре то зробимо тютюнову фабрику на паях та будемо тут барижити за грубі гроші форумчанам))))
Вітаю всих вельмишановних паніва!На дворі вже+18,напівхмарно,жінка ще спить,-пора вставать ,а я ще і не лягав
Раніца добрая !!!!!! Калі яна добрая ..... Гляджу, не аднаму мне ўчора добра было - сябры песні да 4 раніцы гарланілi ... Старею я ўжо - раней з вечара калі добра пасядзеў, потым спаў да абеду, а цяпер саскокваю ў 5 .. . Ну ўчора мы з кумам далі жару ..
Вітаю ! На вулиці гарний день : сонячно , тепло , легкий вітер ! Ото ви пани консерватор , ejnalej , hudojnikhg9612 даєте , цілу ніч музіку крутили , давно тут такого не було .