Отож бо і я кажу.... Сало - то ще той марципан! Ним можна не те щоб закусювати, а і занюхувати. Доречі, Пане К%,, якщо в клуні закриті замки і Ваше сало десь пропадає, то може його хтось винюхує зі шпарини? Раджу зробити герметичну клюню
а моя мене лає що я у навушниках сиджу. каже ти і так пеньок глухий так ще і останій слух добиваєш))))) хоча тель авів зор тихенько щось триндить і я його чую нормально. але що я можу поробити коли я музіку полюбляю слухати голосно.
ну ось ще вам трошки. щоб веселіш було. бо це неподобство коли хтось не спить а усі сплять, тре щоб і інші не спали. отакоєот
та щоб старий так і не дуже, хоча сьогодні як плиту кантував то відчув себе старим бо з першого разу незміг впоратись. а те що чую погано так це правда. мо дійсно через те що навушники полюбляю голосно слухати а мо ще яка причина є
а хіба пан пале? до речі слушна думка. тре мать люлькою побавитись. і жінка спати пішла то можна нікуди не виходити)))) а палити прям у хаті
ще один карапет. бабця гарно на пляшках грає. завши подобалось як ті плєшки дзеленчать. ото шукав цілу мельодію з мультіка жив-був пес де ото весілля гуляють, але незнайшов хоча вона повинна бути.