не спорю. але є одне але. пан Цицень вже давно при свідках пообіцяв відати колекцію мені на зберігання, не на завжди але сторком на 49 років за умови що я кожен рік в обумовлений день приблизно з великодня до різдва буду висилати йому світлини колекції щоб показати що колекція на місті і непогано себе відчуває. отакоєот. а ви кажете
тож і я кажу що всьо по чесному але пан чогось камизиться хоча і знає що йому за теє може бути тяжка турма. а я оце рятую його а він мене шантажистом зве як ви бачили та якимось шльомою погрожує. от і роби людям добро після того
і пісні теж. оцеє зара тілько пісень і не вистачає)))) бо я вирішив троха підвечеряти та і підвечеряв що тепер ледь дихаю. а ви вашамосць пісні кажете
та то не для пана Рібенторопа, то щоб пан Художник знову в ночі не спав а бандуру слухав незважаючи на те що його за нічний концерт жінка лаяти буде. отакоєот
я півгодини тому підвечеряв тож тоді була ліше година. та і пристойна людина снідає десь о третій дня а то і пізніше, щоб працювати легше було. отакоєот