За тiм щiро дзякуй, але побач, як у Беларусi аднояцца да героеу АТО... Хто б што не гаварiу, но весь зал стау на каленi у памяць загiнушiх ад мацкалеi герояу... Усе, я да люлi... Апошнiе посты не я пiсау, а якi-то фулюган...
або я ним можу зайнятись що провтикали хвошизда на віріній їм території. позлітають зірочки з погонів, а декого вижинуть у відставку без утримання, а вам тяжка турма грозить. тож ліпше відавайте добром. отакоєот
та біс його того реббе розбере де він вештається. мо і сюди припхався тишком-нишком. плутає сліди щоб не віддавати мені мої лямпи.
та кажіть вже яка в мене морда? тут усі свої наче. прошу зауважити то не шантаж, то лише попередження бо першим ви вдались до шантажу та погроз. отакоєот
"Ліксандрія двох не видержить" Так вони оден від олнего через тин мешкають.Вдень пють.а ввечері гризуться.як собаки. Оно Дітріх привизе лісапєту одному.то можк подобріщає
Хлопцы, якая - то падла узламала мой профіль і панапісала тут усякай сараматы ... Гэта был не я. Я так ня думаю ! Я сёння не піў і сяброў у АТО не маю, тым больш куовьев ... Хто - небудзь хоча мяне падставіць ... Але я не здамся без бою !!!!