Травматуру беріть бу на найближчій скупці по 7..8..10 грн\кг, цемент - у місцевих бувільників, мікрофібра....то такє.
Ни разумею , пели все и местные израильтяне не руссконоворчщие которые только вернулись с я Киева и были на верху у бабы за щитом...
такі так! але зазвичай травматуру просто міняю на брухт, і трошки накидую приймачу за волокиту, бо за недільку збирає та відкладує)) цемент із заводу, з лейбою "перевір вогнем", вогник підносиш і пропадає малюнок, убрав вогник і назад з,являеться! бо зараз лівака до фіга! а фібра просто подобаеться тож всюди її і шпурделю) хуже не буде!
та ми і так добре памятаємо що кацапи нас окупували і у 1918 році і у 1943 році і зараз намагаються, але хріна їм на усю їх свинособачу пику а не Україну. а ви будьте обережні бо кацап така худоба що як прийде то не виженеш.
та чекаємо ж коли ви свою колекцію мені на зберігання передасте. алеж обіцяли і свідків тому багато є і підтвердити вони можуть. отакоєот
Тьфу ты, хай прасцiць пан Бог, так сама ужывау свiнiну с гарэлкаю в шаббат... Гарэлкi была вельмi многа.... Завтра пiсаць ня буду,бо стыдна будзе.... Дабра усiм, панове....
Маю питання до поважних аксакалів - чи девус кращий від 705-ї і якого та де придбати портатівного дозиметра аби вимірювати радіактивний фон в приміщеннях та від будматеріалів тощо ?
ну соромно не соромно а на тариф святковий ви вже набалакали. чи мо то не ви були? але щоб не помилитись та не прогавити свої чесні, братні відсотки переведу і вас теж на святковий тариф, провсяк випадок. отакоєот. а ви кажете
добре байдикувати але тре спати.. бо тяжкий праць завтра.... і ще десь місяць без вихідних(( проте, як закінчУ, лісапета в багажник, Федю під мишку, на двох задніх колесах до Сандріі, там лісапету преобразую у грошики ,пана К до кабріолету та на ХУтір!!!!
то мать реббе Похабичу на плешку невистачало бо погано сємачками торгував от він і вирішив спекуляцією зайнятись та розпродає кулекцію. З.І. прикольно, раніш я світлин не бачив на фіолетовому коли зброєю торгували.