эх, знов рибка зірвалась! це все вік та досвід, теж раніш тягав, а зараз той же цемент, розчин трохи више пів відра)) краще 2 рази схожу а ніж дупу рвати) або якщо стає питання щось ну дуже важке і без допомоги крутнути,перепхати або ще щось - то відразу згадую (фото)) роботи багатсько а здоров,ячко одне і те підбите))
це бува не мій йожіг до вас прителіпався на пиво? бо мій теж полюбляв хильнути зайву чарку а потім усю ніч на чатах на гармошку грав та пісні співав.
3, Фс-ки поряд з гаражом ,три!!! досі лежать! от міркую як би малою кров.ю їх таво! саме простіше, вважаю поштробити кожну на три частини, потім розколоти знов таки на ТРИ частки а тоді вже нах,т)) з ділянки)) бо во дворі порядок повинен бути та око радіти)
куди тре? нікуди не планую їх пхати! ось на будівництві, замовнику тре, і в нього тракторці і вантажні авто є, думаю подарити, самовивіз, але ж таки поки їх витягне зі двору може лиха наробити, тож краще ліквідувати! тіко під розсувні ворота тре, і ради цього тащити вантажника щоб покласти туди фс(((( ніхочуха. краще каркаса зварити покласти а зверху швелера наварити та залити бетоном.
Жарко сцук, +35С. хавчик як і внас, грибів зовсім нема, здерли 20 євро. договорився з посильним, завтра принесе, тіки чи поняв що гриби потрібні? На пляжу клас, , уу бльондінки даж є.
от бачиш. людям вже треба. тож запропануй їх і матимеш грошиків трошки і не буде місце займати. та і якого лиха наробити можна? там вільний підхід з усіх боків бо з паркану в тебе лише ялівці ростуть
Не Пуйло, а Хелло! це такий хвеншуй теперішній. У Пуйла від ХеллА емаль на зубах від скреготання сипеться
він трахтоцем на ковш троса чипляє та тягає, тож ювелірної вигрузки годі чекати, та фск-а ще може впасти, та заїзд бетонував з разрахунком на макс. Газель+ вікна, _ десь 10см завтовшки доріжка. а запреться трахтор + вага блоку! тож і наробє мені головняка. хз, бо стрьомно