ААА! Ще їздили у Кийов з Орестом! Батька возив...Усе ГУТ! Він теж по справах... Прибор новий забрав! Трохи після дощу по городу пройшов)))
тож незабаром будемо проводжати пана на заслужену пенсію, коли святкуємо? що смачненького буде? і той, головне))) Коли можна буде свої речі у ваш кабінет завозити та приступати до виконання відсоткових)) обов,язкків?
Краще послухайте ці пісні.....http://ru.espreso.tv/article/2016/10/14/10_samykh_sylnykh_pesen_o_zaschytnykakh_ukrayny
Сидят два деда, срут под деревом. Один другому говорит: "Слышь Петрович, а вот помню в молодости, сядешь так срать под дерево, а яйка до земли достают. А шаз нет..." Второй, кряхтит, пердит, отвечает: "И не говори Семеныч, просела Земля, просела..."
Шось мені у перше за цей рік сон приснився...)))До цього духи душили...))) Я оце напевно мабуть тепличку метрів з 200 забецаю! Шо скажете? Заведу опалення...помідори,огірки,цибуля,кріп,петрушка,редька,всякі трави до салату! А потім як канабіс уведуть у обіг...Ліцензію візьму! Судячи по тому шо мені снилося....це десь у 20-му році буде)))...Я майбутнє бачу рідко...але завжди усе в ціль попадаю...
неуважно читаєш. я тую плиту перекинув сам. тож до пенсії ще дуже далеко. а смачненьке в мене для тебе завши є. це канчуком через усую спину можу разів зо три перехрестити, більш ти вшистко єдно невитримаєш. тож речі вези вони мені у пригоді стануть.