от воно і старість. сьогодні збагнув що таки старію. з\б плиту вагою десь 250-270 кіл сам вже неможу сам перекантувати, і рук не вистачає і сили. отакоєот. а ви кажете
ліпше ось така пісінька З.І. нажаль орігінальне виконання незнайшов а з собаками у кацапському однострої нестав постити Спойлер
Добрий вечір! Якщо плита метр на метр і товщиною 10 см, то важить така 240 кг, а якщо трохи тоньше (8 см), то тоді 200 кг. Оті важчі колись сам тягав, коли в'їзд в гараж облаштовував... Піймав спочатку двох бомжів, щоб ті три плити притягнули, але вони їх навіть від землі не змогли відірвати... Прийшлося самому все робити. Отаке от!
в іншому виконанні, точшіше з іншими словами звичайно чув, діти в школі співали, в мене були трошки інші в дитинстві.
ти ліпше отого жида приструни бо вже заграв своїм плячем що його притискують череж те що він жид а не через те що він кацапський довбень та і іншого тобто клона вортекса забань. забанити ти маєш право бо пряме порушення правил. на скаргу ніякого реагування немає.
плита десь 2,15 на ,5 метри і завтовшки самнтметрів 6-7. я суджу по своїх плитках які привіз то там ,75х,75 метри і завтовшки 7 см. то середня вага десь кіл 90 буде.
Іще раз натисни. Я "Курилку" не модерую. Забанити того довбня можу, але дурний тон банити користувачів у чужих розділах. Постав його в ігнор, та не читай, поки його відправлять в один бік.
та воно то так, воно конєшно. йося тілько у впс хоробрий а як до справи то у обісраних штанях стоїть обтікає
Вітаю Панове! Оце неділя була... Розкопали усе шо було! Крім сім'ї більше не було! Купив гроб,вклали...завезли до церкви...занесли у купол...Далі тре чекати дозволу на місце для захоронення...Мабуть в 18 році захоронем... То є місце де знайшли... залили бетоном...18 кубів(((...
Така сама біда)) раніш пасинки від стовпів сам тягав на раз, та вже не можу, піднімаю а от потягнути вже неможу...
В Одесском порту капитан корабля кричит: - Боря, ты там внизу? - Да. - И что ты там делаешь? - Ничего. - А Рома с тобой? - Да. - И что он делает? - Он мне помогает.
Бляха муха! Хлопцы, з кумам гарэлку вжываем, скiньце калi ласка ссылку на песню "На дзереуяу зместа лiсцеу будзем вешаць каммунiстау"....