потерпіть трошки./є ше така штука Ventusky/.доброго всім дня!в нас випогоджується-дощ відправив по н.п на схід .відгрузка при оплаті
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Хто на панщині - мої співчуття, а хто відпочиває - приємних віихідних та гарних знахідок. Шабатня:
Шалом ! На вулиці похмуро , тепло і вітряно ! Пане Бек ви шо вирішили на землю предків повернутися , га ?
А чому Ви вирішили, що пан Бек має єврейське коріння? До речі, твердження, що Вам теж треба на Святу Землю, не дуже обгрунтоване, адже національність у жидів по жіночій лінії. Навряд чи Вам дадуть якісь преференції.
Можна довести національність і іншим способом - отримавши %%% від пана К.Але я щось не чув,щоб це комусь вдавалось. В Кенсингтонской тюрьме сидит человек по имени, которого я не знаю. Он приговорён к смертной казни. Может быть он... Хотя я на его месте не рискнул бы. )(
А де я писав про Гізраїль , га ? Я написав на землю предків . Чи ви пане Алекс по Фрейду проговорилися про те шо думаєте на справді ? Що до мене то я й не іду в Гізраїль бо не матиму там ніяких прав , а одні обов'язки , бо не тої раси що там командує . І знаю про стан справ там , від рідні яка там мешкає і вони теж не жиди і відчувають той фашизм на собі - так шо розових окуляр на рахунок Гізраїлю в мене ніц нема . От якби моя сестра і тітка жили в Італії чи Гішпанії і мали громадянство тих країн то я вже б давно туди виїхав .
Святачок Тараканофф до Шукачі скарбів / Detectorists / Poszukiwacze / Кладоискатель /განძის მაძიებ · 19 год · ЖУРНАЛІСТИ ПРО КОП. Шановне товариство! Є важливе питання, хотів спитати, бо стосується всіх нас. Зараз ICTV готує програму про "чорних копачів" та все що з цим пов"язано. Хочуть адекватно показати проблему. Попросили моєї згоди поспілкуватися, бо я маю відношення і до копу і до телебачення ))) Штамп "чорних археологів" вже давно висить у повітрі, треба нарешті показати адекватність наших дій, і з байками про чорних якось треба вирішувати. Мені вже нагадали і про ситуацію з е...нколпіоном у депутата (ніби "сімейна реліквія"), є інтерв"ю з археологами, є інтерв"ю ніби з реально "чорним" копачем. Подивлюся, що там вони за відеоряд накропали та звичайно дам їм відповідь, бо не хочу, щоб ситуацію вкотре показали однобоко і "краще заборонити, ніж розробити щось людське". Журналіст має прохання показати наш ресурс. але ж група закрита. Звичайно і я не маю права просто так робити рекламу таку нашій спільноті на всю телеаудиторію. Моя думка на це - краще менше, та краще, хоча в принципі нас все одно кожен зустрічний не подивиться. Та хочу спитати дозволу. З журналістоп трохи походимо по лісу, може щось знайдемо для відеоряду. Якщо не знайдемо, то зробимо вигляд, що знайдемо ))) Ну то таке... Звичайно скарбів багато не буде ))) Можехтось хоче долучитися до цієї теми. Я б запропонував наприклад прокоментувати ситуацію Johny Hemicuda, бо я в принципі косноязичний у мікрофона))) Одна справа писати, зовсім інша розповідати. Журналісти навіть можуть приїхати до міста, поспілкуватися наживо. Я хочу розповісти про знахідки бійців комрадами, про закопані та незакопані ямки, про чорних та нормальних копачів, про білих та не зовсім чистих на руку архів. Що скажете, камради? П.С. ТАК, КОМРАДИ, Я ВИРІШИВ, ЩО ГРУПУ СВІТИТИ НЕ БУДУ. Інші питання спробую показати з правильного боку. Про програму відпишуся. обов"язково. Розкажуть погано - каментів накидаємо стільки, щоб мало не було. Показати більше... Подобається Коментувати 9063100 100 Коментарі 3 з 129 Переглянути попередні коментарі Вадим Владимирович Поисковик Браття! але ж не так! Подобається · Відповісти · 314 · 16 годВидалити 5 відповідей · 8 год Виталий Плахотин Дай Боже здоров'я шановному копарському товариству!На мою думку в сюжеті має бути не тільки копач який з переконливим виглядом буде відстоювати своє хоббі,але й ще професійні вчені і археологи які будуть підтримувати нашого брата і будуть стверджувати що треба створювати такі закони щоб було добре всім.до прикладу як в Англії.Може тоді щось і буде добре з цього сюжету.Тому що зараз ми всі в очах наукового братства виглядаємо гробокурганокопачами які нічим не нехтують аби тільки заробити пару гривень. Подобається · Відповісти · 44 · 15 годВидалити 4 відповіді Oleksandr Kolisnyk Закинете потім відео звіт??? Цікаво глянути, що брехливе телебачення покажить p.s. як завжди виріжить куски і дасть як людей, що позорять наше хоббі Подобається · Відповісти · 22 · 15 год · ВідредагованоВидалити 1 відповідь Переглянути більше коментарів Хтось набирає коментар... Прокоментуйте... friend-add
вітаю панство. хмарки ходять але дощу мабуть не буде, це погано бо вчорашній був невеличкий. внас це заборонено так само як і різна кацапо-камуняцька сімволіка та колорадська стрічка. тож на перший раз попередження а на другий трапите до цюпи за розповсюдження камуняцької ідіології.
я троха перепочити до ноута прийшов а так працюю тєжко, плиточками двір вкладаю. а шабат то най жиди праздничкують, вони постійно вишукують привід аби не працювати
А ў нас з раніцы дождж лье, хацелі з камрадам у зямлі пакалупацца, а прыйшлося дома сядзець ... І справы ніякія не парабіць - на двор нос ня высунуць ...
ribbentrop ви не сваріться на дядю Льошу , то новий герой курилки . Ось почитайте , поки вас не було , з'явився новий шедевр https://reibert.info/threads/kopijo-chipika.901168/
Вместе весело шагать по болотам, По болотам - с пулеметом. И деревни поджигать лучше ротой Или целым батальоном. В небе зарево колышется - полощется. Раз бомбежка, два бомбежка - нету рощицы... Раз атака, два атака - нет селения, Уничтожим коренное население. Наши методы просты и гуманны, И гуманны, и гуманны. Ходим-бродим мы в заморские страны, Что за страны - чудо страны. И шагает хулиган за хулиганами. Раз армеец, два армеец - будет армия! Раз убийство, два убийство - демократия. Мы армейские фанаты - мы каратели! ніколи раніше не чув та не бачив а це дякуючи пану ribbentrop а сяброўскi звароты я трохи в курсі оскільки по матері родом з рівненщини, під самою Білоруссю і при союзі там через одного реєстрували то українець то білорус та й сусідів від вас багацько було і такого зварота як таварыш ну ніц не чув
ви наче у школі ненавчались та по дитячим лікарням не відлежувались цую пісіньку я чув ще як малим пацаном був але в троха іншому виконанні, мо просто через те що часу багато минуло не памятаю а мо і дійсно слова троха інші були. що ми тілько в той час не співали)))))))