Хватає таких вуха розвісять тай маршрут там туристичний https://zn.ua/SOCIETY/gitlerovskaya_stavka_vervolf_kopat_nelzya_privatizirovat.html
Пане Славута5! Та досить хунтян нервувати! На моїй локації бажаючі придбати танка у Польщі вже виламують двері у місцевому ЦНАП-і з ночі! * якщо вірити ЗМІ (брехня)
Э, не... Не трэба такога! Занатта многа палiва трэба гэтаму мармону! Гэтым можна не толькі правады і кабелі, але і рэльсы с чыгункi ў металолом цягаць!
Он туточки пан з сябрів проявив ся. А хтось його мову такі не зрозумів? То я здалечинь, спеціяльно для запоребрикових істот.
так от. якось забрівши на ваш аук, назву не памятаю точно, щось накшталт бел.аку чи якось так то побачив гарні лямпи за якусь незрозумілу ціну. тобто на ваші гроші там цифра з багатьма нулями а от у долярах то виходе десь по два-три доляри. я усе вірно зрозумів що в вас там інфляція така сама як була в нас у 90сті? і якщо я усе вірно зрозумів то в вас можна купити гарні речі за смішні гроші. і як з пересилом сюди обстоїть справа, чи можна сюди пересилати наприкляд бакелитові німецькі ліхтарі та інші такі речі. що кажуть ваші митники? ну і що до навчань кацапів. які насторої в вас там з цього приводу чи нема вірогідності того що кацапи просто можуть окупувати вас під виглядом навчань? якщо це питання не коректне то можете не відповідати або можемо поспілкуватись у приват.
Кума а чого в корови очі мутні ? А як би тебе кожен день за цицьки дьоргали , а раз в рік трахнули, то які були б у те бе очі.
Ну... А Ви що до митців, що до "митців" - не маєте жодного відношення. Моя така думка. Та образити не було й задньої думки. Просто констатація факту.
Я б не сказаў, што ў нас iнфляцыя- брахня гэта. Год таму правялі дэнамінацыю, курс асабліва не вагаецца Кросс-курсы белорусского рубля на 23 июня 2017 года USD UAH 1 BYN 0,52 13,50 Ды і лічбаў з вялікай колькасцю нулёў у нас даўно няма .. Затое манеты з'явіліся, ходзім, брынкаючы. Пляцоўка (аўкцыён) у нас адна- Ау.by, можаце зазірнуць. Па ўзроўні цен- ў вас танней ўсё ж, спасылкі на ліхтары ўвечары як дзяцей пакладу, вам у прыват скіну. З перасылам можна не угадать- законы тут цікавыя, заціснулі нас крепко- пачытайце для самаразвіцця http://kodeksy-by.com/norm_akt/source-Президент РБ/type-Указ/485-14.12.2015.htm так сама вось гэта пачытайте https://news.tut.by/society/538133.html
з нагоды вучэнняў-не баімся. Сілы не тыя. Ды і праводзяць іх штогод. У грамадстве наогул спакойна па гэтаму поводу- больш прыбалты і польшча нагнятаюць. Не ўсім гэта задума падабаецца, але хвалявання дакладна няма
Не знаю, що є у вас зараз. Їздив до товаришів під Литовський кордон давно, вже крепко давно. Здивувало кілька питань. У готелі - вартість номеру для іноземця була мало не по тарифу "святковий" від всім відомого пана. (десь так + 150-300%) Обміняти нашу гривню на ваші "зайчики" - було складно, й тарифи на кшталт "святкових". Вже наприкінці відвідування товаришів зрозумів - картка ПБ то є ВСЕ. На жаль не мало втратив на обміні, докі зрозумів. * картка була суто зарплатна, тобто наша внутрішня!
наче крім комарів ніц не кусав! Де я а де жід??? )) таке! а то я запропанував непогані, взаємовигідні умови! тариф "смачненький" отакоет))) Вітаю !!! нарешті з пошти забрав Федю старого)) все у нормі, буду продавати, мо кому тре? пів години назад дощ сцяти почав, чОтко після того, як я полив все))
а ще сьо і таксофона з ремонту забрав! вилікували! нарешті можу завантажити всілякими корисними прогами! Тож питання до громади: що краще поставити (головне просто та зручно) навіка якогось??? і які ще є цікаві проги??? бо якось немає часу відслідковувати всі новини і хау-ноу)) у цифрових технологій)))