Вітаю вяльможнае панства! Вось і зноў я атрымаў доступ да кампутара і інтэрнэту)))) За паўтара года вы тут ліха панапісалі))) Як вашы справы? Ці ўсё, дзякуй Богу, жывыя-здаровыя? Чаго новага ў кратце? Рады вітаць паноў Бека, Дзітрыха, Касио, Суер Выера, Алекса, Гринго, Пахабыча і астатніх! Пану Кансерватару - маё шанаваньне!))
Вітаємо пана ну в нас все по старому хоча є і нового, того кого небуло тривалий час в курилці , штрафує пан К 2-ми %. але можу все владнати за малий % у вас лампи є? три.
І Вам наші вітання! У нас все, дякувати Богу, добре. Бек копає ауреуси і переховується від поліцаїв, які норовлять влаштувати обшука, Дітріх потрапив під поганий вплив пана К., пан Касіо барижить народними реліквіями і шукає вікно на кордоні, Суєр тролить Виєра та інших присутніх, Похабич тролить пана К. свіжими лампами і шле йому підривну літературу, а я споглядаю на це все, і живу як в дурдомі. Як у Вас справи? Де були, що бачили? Чим займалися за час відсутності?
Ну дзякуй пану Богу, нічога не памянялася! Прападау- рейберт блакавалі ў мяне, быў перыяд. Пасля гэтага 8 месяцаў сядзеў у Каракасе на сэрвісе, а потым вырашаў праблемы па здароўі, ні да чаго было. Добра, што зараз усё ўжо ззаду, можна час і любімаму хобі надаць.
В7 доброго ранку !!! Вчора хотів завести двигуна лодкового, щоб перевірити його післязимне самопочуття. Так от, якось погано в нього з функціоалом, бо знов помпа не робе. Розібрав, виявилось, хана корпусу, а ви кажете ... Отже, ну йоно на., той двигун, тожбо, ранкова кава та до цицькатих справ _)))