Доброго вечора всім!Трохи не заходив в тему,загрузили роботою,та ще і з дочкою набігався ,-дали прививку і пішла алергія,-страшна...то мій жигуль ще так не літав,як по дорозі в лікарню...
Бо там тепло , але більше там нічого доброго ніц нема - один фашизм якшо не жид . А я нажаль не жид , а тіко трохи жидок .
А , бо я вже подумав шо ти там був і головного лікаря знаєш , і план псих лікарні намалюєш на випадок втечі . Шо пропонуєте концлагер відкривати ?
Тяжкий випадок. Я ж написав: розслабтеся. Серйозних людей, які можуть дістати про Вас усе, мідяки не цікавлять.
та нам те не цікаво. то ти геть зовсім у іншому місті пояснювати будеш що, чого, навіщо та таке інше \
ну що за дитячі забавки? нащо з лікарнітікати? там молоденькі гарненьки медсестри, годують та вдягають за державний кошт та ще і розваги різні як то шахи та доміно різне. тиж не буйний? то тебе і до міста на прогулянку випускатимуть.
Доброго ранку,з развратніцею всіх цицьколюбів Дааа-а,видко пан Каціо серйозно компри на себе понаписував,але поки буде йти оперативне напрацювання на нього то трохи часу пройде,мо і до Їзраїлю злиняє,а мо і ні
Доброго ранку. З п'ятницею будьте здорові. На дворі тепло +15 , сонячно, день буде гарний. Як каже пан Дітріх , стаєм на педалі та пхаєм до праці. Всім гарного дня.
Вітаю панство з п'ятницею! Ніякого закордону не буде. Це тільки судді-хабарники можуть спокійно виїхати за кордон. А пан Касіо вчинив багато страшнішого гріха, продає історичні реліквії, котрі належать народу. Так що про нього вже всіх прикордонників попередили і прикмети роздали. Або шукати «вікно».