Особисті переписки не модеруються. Зовсім. Якщо навіть хто і пише там якісь образи, чи іще як капостить, то таких просто відправляти в ігнор. Тоді Вам нічого не прийде. Якщо Вас запросили в чужу переписку - її можна покинути. Якщо Ви ініціатор переписки - то можете видалити з неї інших користувачів назавжди або тимчасово. Але повідомлення не видалите.
Та не я . Хоча я теж в деяких переписках наслідив , і тепер про те шкодую . На мою думку не треба викладати особисту інформацію про себе в переписку із якої не можна видалити цю інформацію . Бо в тому пейсбуці ми хто ? Просто користувачі якім подобається то спорт то котики чи ше які "жівотні" , а якшо тобі подобається форум райберт і ти є його користувачем - автоматично стаєш потенційним терористом і чорним архіулухом , отакоєавикажете .
провірить непоміша. мені дід розповів он де машини німецькі горіли і колодязь старий куди скидали все після війни трофейщики потім зірвали. там де машини таки знаків і рванях накопали. от криничку на пенсію залишили ще після війни у воронку вкинули гансів з мотоциклом і прикопали орієнтир то дав знайти неможем і дід помер ащо там моцик є то це точно. багато девайсів в дідулі тоді виміняв і накупив. кришку від моцика цюндап зміняв на півмішка цукру і кришичка така що тільки вчора з заводу. дідуля ще той куркуль був
тому хто боїться що нашкодив у приватному листуванні. за грубі гроші. але мабуть не купе бо грошів пошкодує бо за ідею тре сплатити а потім ще і хакеру теж, а тії хакери грубі гроші коштують.
Розслабтеся, вже пізно. Все про Вас записано "де слід". Безумовно, ніхто того з цікавості читати не буде, але за необхідності (при потраплянні до поля зору) все дістанеться, і буде опрацьовано. Просто раніше інформацію не дуже зберігали, а зараз технології пішли вперед, то нічого не викидають. Все десь лежить, і за необхідності може бути підняте. Але є і гарна новина. Якщо Ви не прихований діяч ІДІЛу, ніхто стосовно Вас того не робитиме.
Їде заробітчанин з Польщі .... Копійку заробив, потяг повільний, цло пройшов, гарнесенько все ... Єдна проблема - квитків не було у потязі плацкартових, тому й придбав люксового, тобто СВ, але ж з якоюсь бізнесовою пані з Польщи до купи. Та та й ще й палить. Ото десь після цло чує заробітчанин - смердить пожежою! А, з радощів, що вже Ненька тут, та й забув, що оту польську, що оту німецьку, що оту чеську - відняло мови. Щось трішечки згадує ... Та й не може згадати як то гарно звернутися до отої жіночки .... - Пані курить? ... тиша ..... глянула ота пані, та й далі спить собі з цигаркою... - Пані палить? ..... а пані як гаркнула: - Пані й курвить, й палить, адже ж - не з таким засранцем! на що що заробітчанин мовить: - ГОРИШ, КУРВО! А не те, що ти собі намріяла!
Це кепсько шо навіть модератор не може почистити переписку . Та зрозумійте мене правильно , я не проти товаришувати у фейсбуці . Але як показує практика що писати там і тут ми не будемо , а от інформація хто по аусвайсу який нік вже буде в переписці . В мене фейсбук лишився як єдиний зв'язок із зовішнім світом , одноглазніки я видалив ше до подій майдану , а контагтік зробив під псевдонімом вже під час майдану. Хоча он пан К% і тут схитрив , придумав собі псевдо і аватару з цигаркою причепив . Я пропоную всім бажаючим отаке : зробити у фейсбуці сторінки із ніками як тут , причепити ті самі аватари і у фейсбуці створити групу "Будні і побут копаря" - от тіки чи вона буде живою та група , бо писати і тут і там ніякого часу не наберешся . Або писати у скайпі , чи на тому форумі де пан К% модератор . Доречі сусіда скинь посилання на той форум , бо в мене десь зникла закладка . Мать тре сходити до психотерапевта , бо я останній час нервую як у всяких установах просять телефон або ше якісь дані які геть їм не треба . Он у вівторок висилав монеТТо (пани працівники служби божої які читають це - висилав по тереторії України) то працівниця укрпошти причепилася давай мобільний , я не дав , то вона аж розсердилася шо мол ви втрачаєте таку вигоду , бо укрпошта вам буде слати смски і т.д. Після того як начитаєшся шо за мідяки тягнуть до цюпи то я і конверти підписую чужими прізвищем та ім'ям і адресу пишу кожного разу різну , мать ше скоро доведеться у сусідній повіт їздити що висилати ті мідяки .
модератор може і ні, а от технічний віділ може, функція " поскаржитись", пишите чистка теми, вам удалять ненужний компромат.
Враховуючи " цицькоп,ятницю" , треба називати " Блудні і побут. ." А для Вас безкоштовна аватарка, щоб шпигуни не впізнали...
Та , то пан К% , люлька в зубах і лямпа на голові . Я не палю ні цігарок ні люльки і до лямп відносюся як до простих речей .
прийми безкоштовну пораду. непошкодуй грошів а катай на кульпаркову. там тебе троха підлікують, там і не таких лікували та вилікували.