Такого точно бабуся не збирала,а оте перше коли живіт болів то заварювала.Може й не від швидкої Насті, але пив точно
Дякую за траву,але в мене бронхіт,хоча ніколи не думав що ця трава від брохів помічна,завжди мамі збирав для печінки і жовчного.... (Застосовують при поганому травленні й ослабленні дії кишок; при застійних явищах у печінці та жовчному міхурі, при жовчних каменях; болях у сечовому міхурі й малому виділенні сечі, при мимовільному сечовипусканні, особливо нічному; як відхаркувальний засіб при сухому кашлі (бронхіті); при запаленнях слизової оболонки рота (ангіни, стоматити); ревматизмі, люмбаго; також при геморої.)
Ще до чаю добавляю кілька листочків багна,ніби природній антибіотик.(Квітки багна в значній кількості виділяють нектар і охоче відвідуються бджолами. Мед має легкі наркотичні властивості, перед вживанням його слід підігрівати.)
Як це по аватарці шукати ? То я там як всі порядошні зареєстрований по прізвищу , і є один профіль під псевдонімом але не тим шо у скайпі .
Вітаю! Сьогодні були з @ASKOT1 на перезахороненні. Розговорилися з бабусею. Каже в мене в коморі якісь речі німецькі лежать. Короче ось. Майже комплектна) І вже наша. Дві. Переглянути вкладення 9588158
У когось буде сьогодні розбите серце і зіпсований настрій на весь вечір.....а покажіть ще третю ,ту що піде на відсотки......
Пане Бек, мій напарник має бліхи,тех.паспорт і всі шильдики на форд ескорт дизельний....не треба,за не дорого.
А що вже цензура польску рекламну газетку не пропустить!Завжди набираю по супекрмаркетах всяких рекламних брошурок і картонок,зимою на розпал згодиться.
я вітаю реально бо він то баче. раніш небуло ані телехвонів, ані радіва, за інет взагалі мовчу то люди писали один одному бамажняні письма і це вважалось за справжнє привітання. що до беометричних пашпортів то якщо ти бачив я побажав щоб незабаром те непорозуміння яке зветься кацапією зникло разом з усіма тими хто там мешкає і ми мали спільний кордон. отакоєот.
бачу маєш великого досвіду на тому, але судячи з останніх світлин з аквапарки тобі воно недопомогло. отакоєот
ну то катай чи у приват чи у скайп я підкажу як мене знайти якщо бажання є. теж саме стосується кожного. отакоєот
Добре що нагадали про мікстури,тре поїхати до тєщі відсотки мікстурою вилучити,і буду інколи всякі болєзні профілактувать