В7 доброго ранку !!! На дворі знов літо -))) Треба перевірити лодкового двигуна та попірнати ввечорі, бо в шаббат будуть змагання по пп, але то таке... Більше цікавить пляжик в районі бази, отакеєот ... Отже, ранкова кава та до рибних справ !!!
Вітаю ! На вулиці сонячно , тепло , тихо , дощу вчора таки не було - ну то значить і не треба . Дурне ото діло кидатися на однокласників та ше й при свідках . В нас на минулій зустрічі 15років після школи , одна теж мать перепила і почала на однокласника кидатися прям за столом . А потім мать дійшло до неї шо дурниці робила , то підхопилася і без допобачення дала дьору навіть мобілку забула . То на ту мобілку ше телефонував і чоловік і дитина тої горе мами поки ми сиділи за столом , отакоєавикажете .
Як то так , а конспірація ? Сусіда , а у фейсбуку ти теж назвався Консерватор , чи пан К% ? В мене теж є дві сторінки , одна де я і інша для роботи і всіляких витівок .
звісно що ні, хоча думка непогана. мене ти можеш пізнати по авці з цигаркою)))) вітаю панство. знов ранок а вже пече. одне рятує що дерев в дворі вистачає щоб холодок більш менш був. отакоєот
Доброго Дня,на вулиці хмуриться,може трохи накрапає,а я жуків планував нагодувати,то не було а за 3 дні десь розплодилися.....саранча. після 25 річної зусрічі в клуні однокласниці прокинувся,рзвєдьонка,так що я один пострадав.
От питають деякі навіщо я питаю про Фейсбук, щоб був канал зв'язку запасний.Хто отримував від мене посилки то може мене там знайти,з іншими увечері зпишемся ;-)
А обманювати негарно а лампу хто Вам прислав? Та ще дещо ;-) Увечері зв'яжемося,бо я з Андроида пишу,незручно
В Крота видно не погане здоров"я,на відміну від мене! Я вже про них багато що прочитав,і на цей сезон дав йому волю,хай знищує ті личинки,всякі хрущі і інші.
як хрущів, як знищити???? цеж делікатес! а якщо їх виростить до великих розмірів, засмажити, щоб хрумкі було, можно підняти непоганий гешефт)) можу підказати оптового покупця)) він ще по лісах у вулики заглядує, медок качає))
небуло такого, небуло. а якщо і було то дуже давно і я того не памятаю а якщо не памятаю знач і не було. отакоєот. то де мої лямпи?
та не соромся. усі і так знають що то ти хрущів смажених полюбляєш та родич вікторандрєіча, принаймні дуже хочеш ним стати