знов сонечко у маківку напекло? скілько разів казати вдягай якуюсь шапочку на лисину коли по сонцю ходиш, бо від спеки ти вже геть усе плутаєш. то ти на бабалайці калінка-малінка співав отам біля генделя що у центрі села, на горі. потім ще обіцяв заспівати ще віхрівраждєбниє але тебе ледь заспокоїли.
вітаю панство. тепло аж спекотно, обіцяють дощ, та що там дощ? зливи обіцяють але питання в тому чи буде оте що вони обіцяють. тож чекаю на сусіда касіо щоб він плиточки повкладав бо він спеку полюбляє та і корисно те для нього бо він важке тягати дуже полюбляє
Ось в неділю серед шрапнелі і "грибків"від дистанц.трубок таку кокарду копнув,цікаво австріяцькі всі однакові були чи чимось різнилися.
прикольна запальничка. цікаво вона зроблена десь на виробництві ти то вироб всесвітньо відомої фірми пан сам склепав?
чіво!!!!!дєточка! ти кого нянькой нажал???штіблєт необразований!ми єто-гувірнатиткі!во!/тьху!єлі проізнесла/.а мамки отих балбєсів-по заграницях віскарь хирячать,закусивая сігарой да дають негритосам/бо їх папіки вже всьо,кашельок тіпа,с кракаділа/.чи не так?
війна війною а обід за розкладом! в 12 нуль нуль, се з рук випада і тіко пил стовпом стоїть в бік дому))) Жара жахлива! нас там зверху вирішили підсмажити чи як?
Ви ще з СЕ ходите,часом маю ностальгію за тим мінелабом,якби не дефціт з грошима тоб не продавав би.Дуже багато і цінного ним було знайдено,хоча тепер Деус більш практичніший і легший на плече.
в мене оно щось хмар натягло та гримить. мо дощ буде. тож коли в мене гарненько усе пол'є то я його до тебе відправлю, ну те що залшиться.
Доброго дня,хто куди а я до лісу,мо дощака мене намочить По дощу,Ви сплатили мені подощовий податок??
ударом в чєлюсть/отак має бути/,і добавив по ребрах ногою.травми тре було пояснювати-зламаним крилом героя Гріші.я б навіть засвідчив, шо все було саме так.просто в порушника...травматичний шок/після удушення та утоплення...Грішою/бідна птаха.їм скоро летіти.ну і молодняк на крило ставити.
ой-ой!ну тепер за то хоть не вішають?Робін з Шервуда оленів їв і?а тут за рака ...!!!!тадададам і в Тауер/двомісний номер,бібліотека,сателіт,нет,відпустка на вихідні+добровільна/оплачена праця.не більш 4 годин/
а як жеж! хтось по клуні, хтось по лісочкам ,хтось по воді , хтось по землі, хтось по їжі, головний))