ніколи мені не подобався, так само як і галіч. а от висотський то інша справа та і невідомі тоді виконавці на затертих касетах та бабинах які співали про сонєчкіні аманіни та таке інше. це вже потім коли минуло багато років і зявився інет то я взнав що то були чи то одесити чи то магаданці, репертуар був один та і виконання схоже але через те що і час минув і запісі були поганої якості хто саме тоді співав так і незнаю. а мо то були ще хтось. реББе Похабич наприклад бо він теж колись лабав))) але за часом троха незбігається. отакоєот
Ти тут на гуслях нам якось обіцяв заграть. А як ти " калінка- малінка" співав ...Заслухаєшся...талант за брагу нє прАпьйош!
та цигани- вони такі...., Ти б що не співав, все рівно мелодія та гармонія інтернаціоналу получається.
Вітаю панове, +25С, пішов бумера докрашувать і дособірувать. потім форму СС і в міськраду, неподобається мені цей режим.
В7 доброго ранку !!! На дворі сонячно та тепло, вчора ввечорі гайнув на Дніпро трохо покопати. Трапилост "орудіє" карібру 45, світлини додам після кави ... Отже, ранкова кава та до маленько-п'ятничних та хфілософських справ !!!
кацапи, сер Брехня, в нас на озері біля Шератону жиють три пари з купою диких вуток. Взимку, коли ходили їх годувати, вони хлію жерли в останню чергу, бо не встигали за спритнішими каченятами, отакеєот ...
То добре шо маленька,бо по слухах, в клуню пана Ка 2х метрова вже не вміститься,ви його поставите в незручне положення.Прийдеться лямпи винімати або кулемет(три).А таку граматку можна в кишені носити,заряджену,для самозахісту. Добрий ранок,по трохи відкашлявся,бронхи вже не риплять як пересушені міха баяну,що мене і радує,бо як говориться в здоровому тілі,здорові ідеї!
тільки вийшов, як гримнуло, ледве волгу в гараж загнав і тут дощ! візьму зараз оленя та до Кузьміча, хай полірне.
Всім доброго дня! +26, поки сухо але з 12 обіцяють дощ, подивимось. Якщо точно запасний піхотний то це повинен бути 6-й запасний Ладозький піхотний полк, послідній командир був уродженець Києва Володимир Васильович Сікевич який 25 листопада 1917 р. українізував 6-й запасний піхотний полк, перейменувавши його на 2-й український запасний. 26 травня 1918 р. розформував 2-й український запасний полк.
Бачу Ви в цьому розумієтесь - гляньте тему: https://reibert.info/threads/na-viznachennja.907787/#post-9931441
ну чисто малі діти/хто не в курсі-літом самі популярні хвороби то-бронхіти різні+запалення легень.і то в +25+35 цельсія!/.доброго дня всім!в нас+23,ляпота.вночі трохи скропило.зара включу Бандьоровський вітер,та пожену хмари на схід./бігом всі робити проплату /.