то ще раз васу уважно питаю чом ви не приєднались до нас у Холодному Яру? вам недалеко було пхатись до нас.
В моїх 2х колег такі гранади були,в одного навіть версія Джіа,на шкірі і з автоматом.Міцний автомобіль був. І шо тепер королева їх за того лебядя довічно тепер утримувати мусить!
Не сваріться. Для мене що Кременчук, що Запоріжжя , що Дніпро - то є десь далеко, і через ці міста Дніпро-Ріка протікає
Нууу,-я ж не бандурист,я художник,в мене брат двоюрідний жиє в Києві,то закінчив Стрітовську школу бандуристів,...от і мене навчив пару гарних пісень по струні смикать...
У мене був один такий випадок на відкритті охоти. Відкрили охоту пройшов дeякий час сіли випили по чарці,а знами був один молодий мисливeць який нe вживав і ось він кажe , піду під ставком можe лиску стрільну , кажeмо іди . Проходe дeякий час прибіга тай кажe що встрeлив гусака, алe нe можe дістать і просe помогти ,пішов я з ним ,прихожу дивлюсь а то лeбідь молодий кажу йому , якщо нe відрізняєшь гусака від лeбідя на який ляд стриляeшь ? мовчить, очима тільки блима, кажу ну раз такий моцний мисливeць то доставай сам і готуй сам і зйісиш сам щоб зрозумів що якшо нe впeвнeний на сто відсотків стрілять нeмачого.
Втручаюсь в розмову. Моєму покійному діду, як інваліду війни, "государство" в 1988 році дало забезкоштовно двухдверне купе ЗАЗ 968М. В 1993 я отримав водійське посвідчення, і поїхала ця "купеха" з Бершаді в Рівне. Піпєлац - агонь!!!! Всі студенські роки, на ньому виїздив
попробую забринькать,-ось тільки струмента привезуть,бо дома немає,...а ще струни тре згадать,бо трохи забув...
Ви шо,хочте шоб я не спав вже до ранку геть!!!?ану прикратіть бандуристів до ранку,а тоді послухаємо!