Хіба ти щось нормальне запропонуєш Самовар із диркою внизу шо кулак пролазить і за 400 долЯрів Хапуга
ну по перше дірки там не була, а головніше за усе, я собі з цього жодної копійки не мав би, не те що братерських 75 відсотків які я взагалі то беру. і хто з нас двох хапуга? все вірно! то ТИ!!!!!!!!!
а у самовара покласти шматочок копченого сала. оце в аскотика радощів буде. і самовара знайшов і сала
Так,пішов я спати,а то ніч на вулиці,а я тут з Вами сижу ляси точу Моєму молодому ростущому організму для нормального розвитку потрібен міцний та здоровий сон Щасліво оставаться Не кашляйте
і тобі теж не кашляти. молодий рАстущий організмде він в тебе молодий оце питання! най тобі присняться голі поросята. цілий табунець, най бігають за тобою цілу ніч та питають де ти дів їхне сало.
Слава Ісусу Христу, салам алєйкум, гутен абен шановні камради А де ви всія тут фоток приніс подражнитись. Бо я черства і жорстока людина
я тут є. вітаю. а аскабанчик зараз скарб шукає. каже що колись коли ще його дід малим пацаном був закопали вони на городі самовара, та не простого а з пляном де золото закопане, багато. от того він і скуплює усі самовари. чадіє знайти той що з пляном та відшукати скарб розбагатіти та купити собі маленького літачка.
А якщо плян афганський, тай ще салом помазаний то йому і літачка не треба буде Аскот напевно вже купу хабара накопав і закопує за клунею - отакі вони бідні, церковно-куркульські миші
в тої миші якщо добре труснуть то і мамонти по садибі бігають. він їх замість котів тримає. каже що дуже йому подобається коли вони співають ранком. а чого в того дядька що у білому чепчіку погляд такий переляканий? він що ветеринар?
Вітаю товариство. Oprishok, Ви дійсно черства і жорстока людина (я цього року з відпусткою пролетів). Чудова природа, чудові фото . Цікаві бочечки на фото. То, мабуть, для зберігання борошна та крупи? А з приводу камрада Аскота, невже його захопила золота лихоманка? Вважаєте, що він шукає самоварний сервіз з 12 предметів?
Ні,туди набивають бринзу для подальшого транспортування і зберігання. Фото зроблено в будинку пастухів
Эх, знакомые всё места... А брынза варять в котлах из бляхи шо ищё дед с Попа Ивана снял Подимался на Попа с Гропы, так там на осыпи батарея чугунёвая лежить, видать дед не донёс ))) Турики долго удивлялись откуда, а я им, мол, спутник упал ))))
ясно. виходе і в вас довбнів вистачає, хоча дивлюсь хатки стоять по горах і ні хто їх не ламає. чи далеко від людей вони стоять?
Вітаю шановні шукачі скарбів, бринзи, та Сала!, Oprishok ну що Вам сказати, на думку спадає тільки фраза з відомого фільму : -"О ! Явился! Нехороший человек."(с) А фото дійсно гарні! Завжди з задоволенням дивлюся.