тю. та що там такого? але то взимку приємно полізти до льоха та дістати звідти слоїк якоїсь городини. та під чарчину зі сльозою.
Ото я розумію щасливий день,сьогодні німці з держархіву берліну підтвердело моє волонтерство у оцифровуванні карт і документів у Бундесархіві у Берліні.Доступ до карт відкритий))
Архіви - це те, що треба. Я вже два місяці чекаю підвердження від мормонів на розшифровку метричних книг - може повезе і мені.
В моєму проекті простіше - не треба нікуди їхати, роботу скидають по електронці. Як плата за роботу - вільний доступ до їхніх генеалогічних баз. Тестові завдання пройшов ще у червні, але їхня система остаточного рішення для тих хто не член їхньої секти ще та бюрократія.
Я сам обрав такий проект,щоб поїхати це не тільки доступ до карт,але і нові знайомства,наберуся досвіту у спеціалістів заодно і мову підтяну,+трохи берлін побачу.
а де це всі? мюсьє Громов та Руслан100 взагалі засідання прогулюють. сусід теж шабатувати шабатував але звіт незробив. та і інші теж від рук відбились.
Посмієтесь... Старий хлоп, а дурень ще той. Ночі місячні то і потягнуло на нічний коп по городах. Вчора знайшов кілька австрійських монет, а сьогодні години півтора бігав немов олень від облави. Вирішив перевірити одне поле, де за розповідями в ПСВ стояли табором російські козаки, а зараз якраз місцями вже вибирають картоплю. Тільки попався перший сигнал - раптом попадаю під промінь фонаря. Думаю відійду трохи, пересиджу в кущах, але промінь мене не відпускає, а тут бачу він вже не один, коротше кажучи попав у засаду. На кого вона була (на кабанів чи злодіїв) але вже точно не на мене. Що я не кабан напевне зрозуміли, але можливо МД їм здався зброєю то і вирішили взяти "трофей". В результаті кількакілометровий марш з різким розворотом на 180 градусів на старому кладовищі (розрахунки що кладовище не підуть, а обійдуть виявилися правильними). В результаті з іншої сторони цвинтаря стрільба як мінімум з чотирьох рушниць і манліхера по лісових зарослях, а я повернувся додому ні з чим та ще й рейваху було на ціле село.
ну то завтра вам розкажуть як всім селом сепаратиста ловили. а мо то не сепаратист був а привід бо стрелянину вчинили як на тій войні, спалили майже увесь запас набоїв, півліса тими пострілами скосили але нікого потім незнайшли. і що чи хто то воно було невідомо. пане Борсук мо досить вже людей лякати? вони ще з того разу не відійшли коли серед скель вас почули
Вітаю ! Шабат сьогодні був , хай йому грець . Весь вечір вогонь палив , ремонтував газову колонку , чистив фітиль . На барахолці цікавого ніц . Із гасовими лампами продавці вже геть із глузду з"їхали , сьогодні бачив без скла і фітиля і хтозна чи робоча правили 80грн. І це не летюча миша , а звичайна хатня гасова лампа .
Краще вдень копати , але у вас є одна негативна риса . Вас всі знають і хтозна як віднесуться до вашого хобі . Доречі хочу спитати . Ви раніше писали про те як циганка напророкувала вашому двоюрідному діду про скарб і місце вказала - перевірили місце ?
Зовсім випадково під час полювання на сепаратиста АртБорсука поряд опинився наш кореспондент. Як це відбувалося дивимося тут: http://coub.com/view/1dgbs Пане АртБорсук, Вам не здається, що Ви вже не в тому віці та соціальному статусі для таких розваг? Стояли би на місці, пішли накуй ті охоронці. Нічого би вони Вам не зробили.
так а що ж ти хочеш коли люди почули що світло вимикати будуть. в нас на ринку свічок вже немає. тре завтра підти та мо пару пляшок керосина купити про всяк випадок. та мо щось і трпиться цікавеньке. а щоб тобі було не так сумно то в мене калонка теж непрацює зара. сусід від якого в мене вода підведена щось там чи поломав чи лагодити пробував але напора води невистачає щоб колонка загоралась. а виловити я його неможу бо воно як та мольнія. не скілько швидка скілько зигзагами.
Доброго утра! рецепт простий : морква,солодкий перець,помідори,часник,гіркий перець, якщо хотім гостру аджику то 2-3 гострого перця. скрізь мясорубку все і варим, потім у банки і теж варим а потім закатуєм під кришку. а ще мона робить сиру аджику, все так але не варить. теж ядрёна виходить