добре. на перший раз прощаю. але якщо таке буде і надалі то тоді прошу пана до гиляки. тьху! та деж ти поправив?? якщо воно як було так і залишилось. ти б ще отих чорножопих виставив. таке ото!
а ти там хто? котрий з інженерів, науковець чи спасі святий пуйло націоналист буржуазний, воно хоч і французьський але вшистко єдно бандерівець.
Та мені все одно, як є бажання, можеш сам призначити хто там є хто. Боюсь тільки, визначитися з кандидатурою Пророка Самуїла будуть проблеми.
от тому я і не включав його у перелік. от бач який я хАроший! а ти злидню різну постиш. та ще і без цицьок!
Миша, Гриша і Опанас пи3дять кацапів. Кацапи кpичать дуpними голосами. Надєжда. Жлаби пpоклятиє, я вас нєнавіжу!!! Я б вас всєх pасстpіляла!!! Опанас Консерваторович (пи3дить Надєжду). Мовчи, куpва, када мужчини pазгаваpівают! Зойки стихають. Hа моpі гуде шалений штоpм, кpугом лежать побиті тіла кацапів.)М(
взагалі то сьогодні день цицьок а мистецьки вечорниці переважно по середам чи у четвер. бо четвер рибний день був за совєтів, а риба то джерело фосфору для підживлення людських мізкив. тому і тягне людину на тії вірші бо наче і підїв а вшистко єдно голодний бо з риби ані мяса ані сала, суцільні кістки та ще і дрібні курва. от і сидить собі людина та розмірковує. гроші потратив, риби купив, приготував, пожер але чогось невистачає. чого? а так як на майже пустий шлунок спати дуже погано бо кістки виперають і заважають вдобно влягтись людина починає швендяти по хаті завернувшись у простерадло як той качпєр-добра примарка чи твій калісон-чоловічок з вентілятором у дупі. і від тогошвеньдяння та голодулудина починає вигадувати всякі віршики. а якщо при цьому вона, людина добре чарку туво або крне щось то і взагналі роман в віршах на три дії з прологом та епілогом майже за ніч може написати.
на додаток вище викладеного. ми вже якось розглідяали прикляд голода та його вплив на творчість на прикляді левка дебелого який невживав мНясо та ходив босоніж що той порхвірій іванов. але там ще дали взнаки псигологична тварма, він приймав участь у каральній операції кацапів на кавказі і там троха став пришелепкуватий. доподлено невідомо що стало тому причиною чи то травма при пологах, чи камінець який впав йому на макітру з гори казбек, чи кантузія при боїових діях з абреками чи просто зайва кацапська хромосома. але той факт що він писав всяку херну та прославляв кацапів залишається неоспірним.
збоченець! оті гроші які ти викинув на тую гру ліпше б на ще одну самоварю витратив або патяхвона з трубом купив би. ану зізнавайся скілько вже саморарєй натягав до себе у нору мишачу.
не те що не вставив але ще більше погубив. боюся я тих стоматологів. як почнуть дзищати своєю машінкою то всьо! ноги самі собою починають нести мене подалі звідти.
Які шість ??? ПатяХвон доставать ліньки,та і нормальні фото робити теж облом,є ось така тільки.У Опришка попроси,він як був у мене - фоткав