Цікаво а на яких територіях в 1941 була така публіка? Щось ні на Галичину ні на Буковину не схоже. Може Волинь? Пане Суєр яка Ваша думка?
ну кацапськім режисерам видніше етнографія України ... на Буковині такого ніколи не було ... я так зрозумів, сюжет фільму прив"язаний до Києва 1941 року, так ото вони тіпа воссоздалі кієвскіх житєлей того періоду
Відповім трохи за Суєра (так як я кровний лодомерець народжений вже в степах центральної України ) . Кошиків я там зовсім не зустрічав , ніц їх там . Там використовують для цих цілей коробки з лика .
Москали и на зьемках москали.На свитлини видко як коняга насрала.При австрияках за таке у криминалу сажали.
я вже знов тута. жінко припахала вечерю готувати((( тре' було посолити та поперчити щоб нормально була а не досолювати після. от який я господарь.
зАШЕЛ к Лехе сепаратору на страничку-Кубанская тварь- >Специально для господ МОСКАЛЕЙ (читай быдло) Украинский борщ подается с >ПОМПУШКАМИ - пресными булочками, натертыми чесноком. Я хотел бы >посмотреть на картину, в которой куча быдла жрет вареное тесто - >ГАЛУШКИ >- руками. этот "господин" - просто козел Алексей
так а що ви від москалів хочете? вони оно вже свого іржавого хвєлікса ендундовича знов на лубянці встановили. незабаром почнуть в ночі воронки їздити, арештовувати та розстрілювати десь у льосі чи лісочку найближчому.
А коли це таке було ? Це ж у них мать буде нове свято , вихідний день із демонстраціями . І назвуть мать якось на кшталт возвращеніє железного фелікса . Медаль треба також до цього дійства випустити .