а знімає хто, наші ци кацапи? і цей. ви б попросились на якусь другорядну роль наприклад бургомістра чи начальника поліції а там мо і нас усіх запросили ми б і у кіні знілись за грубі гроші і реквізитом би розжились всяким по войні.
та ну його до біса той барісав. нас і тут непогано годують(с) неможу за всіх казати але футбол то дурно згаяний час.
Я на таке кіно не згоден , який там реквізит . Нехай пан Громов чекає поки почнуть знімати кіно про військові діі американців в Іраку , ото там реквізит так реквізит .
Теж такоіж думки , футбол якась нудна гра , особливо наш європейський . Чемпіонат світу ще можна глянути . Хоча й чемпіонат дивитися не туйво , навіть художню гімнастику й то цікавіше дивитися . А самий дурний вид спорту це фігурне катання .
різний. оно і автівки старовині і однострій і зброя ммг і різні інші речі , лямпи гасові. польові телефони, патяхвони та і багато всього іншого.
то ти совєтів небачив. коли одна програма і по тій увесь вечір фігурне катання та новини про те що ізраілська воєнщина завдала удару по мирним бойовикам з палестини а в америці розігнали акцію протесту проти війни во вєтнамі і на палях страни(с)
Весь цей мотлох крім автівок можна і на барахолці купити , я б від тепловізора не відмовивсяб , чи від біноклі новенькоі , а не сорокових років . Та й одностроі зараз зручніші ніж оті шаровари і касаваротка з кірзачами .
але то всьо можна назад кацапським рєканструхтарам за грубі гроші продати. після того як пику натовкти щоб не їздили сюди бо вже задовбали. ман оно диркіна вистачило, аж занадто.
Бог милував , поки таке по телевізору йшло я ще був несвідомою дитиною . А як трохи виріс то тут відразу перестройка , гласность , ускорєніє , новоє політіческоє мишлєніє . Рабиню Ізауру почали показувать , а далі пішло все шкереберть ....
Так тож європа , це там за уралом все як 100 років тому . Знімай хоч зараз фільму про походеньки бланка і його подільників .
то ти багато чого у житті небачив. десь у першій половині 70тих. починало телебачення працювати годин з 3 дня і десь до 10 вечора. мультік раз на тиждень, дитині подивитись кіно теж раз на тиждень. саме цікаве то було будільнік та служу па савєйскаму саюзу. ну іще інколи показували якесь кіно про войну а якщо ще і після програми время другу серію так то взагалі свято. багато чого можна згадати про ті часи та те телебачення але кнопати багато лінь
якщо не лохі то на компі замалюють але мене дуже з цього приводу сумнів бере. так і будуть плястікові вікна у 1941 році.
що до уралу та кацапів згадав випадок. старі люди розповідали що кацапи білизну бачили тілько у шпиталі, а як у європу зайшли то відривали в будинках різетки та везли до своїх ізьб та там прибивали на стінку в надії що і в них ліпіздрічістьво буде. але на яку холеру кацапу в ізьбє електрика незрозуміло якщо сама передова річ там то гасова лямпа.
Та чув я таке від батька . Казав прийдеш з роботи , а по телевізору як не пленум цк то будівництво якогось обєкту показують . Ото й понятно чому всі в сересері футбол любили .
Видко ві Львові їм дали пі..,и,і вони поперли за....ти Чернівці.знов с,..ки назнімають чухні з щойно пофарбованою технікою,та новенькою щойно з фабрики формою.потім дадут трохи рамантіки на фонє войны,і все.чергове кінолайно покриває жирним слоєм остатки сірої речовини і так зазомбованих мацкалів.ну і деяких наших не свідомих громадян.
та якщо подивитись на кацапський кінєматограф з 2003 по 2014 рік - одні й тіж пики акторів і сюжет як під копірку!