хтоб ото казав!!!! як бліни піднімати та повні заплічники хабаря тягнути що аж лямки повідривав так нікому а ні пари з вуст, а тут почав за процес та важливість моменту
Это действительно так. Если бы жена попросила вырыть такую яму для каких-либо домашних нужд - в жизни не стал бы этого делать собственноручно. Находки тоже не собираю, раздаю друзьям-товарищам. Но езжу на коп с превеликим удовольствием.
оце точно! мене як просити ту-ж саму бульбу рити то аж до скандалу, а як кудись гайнути та покопатись то все кину і попхаюсь такого! де ти підняв і ганснабора ціленького,і хельмі електричних три штуки і ще багато чого. перелічувати не буду щоб тебе не палити, але лямки як ніс повідривав.
а сало буде? а самовара розтопиш? а патяхвона для підняття боївого духу вмикнеш? ми обміркуємо твою пропозицію та мо і припхаємось
Дарма ноги збиває . Ні патяхвона, ні самовара, ні ексклюзивного колючого дроту підіймати не доводилося . Але, якщо підійму, Аскоту запропоную першому .
заїзжай, повезеш мене в тачці до Allex761 акі принца персідського. Не забудь патяфон, бо я з музикою люблю мандрувати!
то марне. я якось запропонував цьому куркулю самовара за смішні гроші так він носом почав крутити. каже що 400 долярів се дорого для нього. але ви б бачили той самовар. пісня, казка, краса! але він куркуль хоче щоб усе на дурничку було
да ти не сумуй так. Давай на осінь твого патяхвона закопаемо, а весною одкопаемо! Устроїм акцію"Мрії здійснюються".