як і казав поліз на ворожий сайт. ось тема, нажаль за браком часу немав змоги її всю вивчити. http://forum.guns.ru/forummessage/51/346021.html а ось про що я казав. оце дно а ось що трапляється коли проїсходе підрив фугаса.
І шо дєлаєм? Я наприклад займаюсь дуже корисною справою для мого благородія - жену самогон. І де це Вождь подівся і всі решта?
та воно всі так відразу кажуть а після починається ой баліть сєрцє, балять поцкі і шойта давіт бєднаму на грудь. залатия ви маі діньйочкі мінє вас большє нє вєрнуть(с)
Куме, ваше високобуржуйство, я не п"ю 7 років і теж тілько нюхаю. А самогон мені нужен тілько в комєрчєскіх цілях, щоб робить настоянки і потім продавать туристам які платять побольше. Ну і для всяких там кумів і друзяк.
це я знаю а от штовхати на хибний шлях пияцтва молодь то вже погано. він і так замість навчання за коп міркує а якщо зловживати почне що тоді? отож! і ми втратимо копаря та може видатного географа про якого ми сидячи біля каміна осініми вечорами та тримаючи на колінах онуків будемо їм розповідати що саме ми домопогли зробити видатне відкриття і якби не я то нчого не було б такого. я то від першого лиця, тобто від лиця дідуся а дідусів в нас потенційних дуже багато, а є і вже справжні дідусі.
Ніколи я тою географію і нецікавився,тай нецікава вона мені,все життя на історичний хотів,але уви не склалося.А на рахунок хибний шлях пияцтва то не інтеросно то мені.А що поганого в копі,краще вже буду вивчати історію,одного з корпусів вермахту ніж в общазі торчати.