ото сусід Руслан сьогодня порадував - якийсь тіпок робив в підвалі прибирання і знайшов ось шо! ... сьогодня вже пізно, а завтра буду надавати пряжці привабливого вигляду - головне, що в землі вона не була, там роботи хвилин на 20
Зазвичай в таких глечиках зберігали сипучі продукти - крупи і т.п. Обмотування дротом було додаткових страхуванням на випадок пошкодження посуди.
так на сигналізацію треба ставити та поліція поряд на ланцюгу тримати. а на ланцюгу щоб він куди небуть у холодочок не заховався та не спав там або до генделі пиво пити не попхався замість служби
гориляга+пиво=змішати,но не бовтати.без маслини!і завтра не небуде ніколи! а ось обіцяний борщ,скіт і т.д
тю.так який це в біса борщ якщо це варення! чисте як сльоза! чи ви з буряка варили? якщо з буряка то точно борщ
я у будувані панцерників нетямлю але читав що зараз для захисту від фугасів дно на таких автівках роблять V-образне. щоб коли фугас спрацьовує скалки летіли в боки і хлопци менш ушкоджувались
Насчет мест-это ко мне,я знаю где пряхи ростут.Артур может подтвердить.Можете задать вопрос в личку - помогу чем могу.
Примусьте Консерватора працювати, він хлопець хоч і тендітний, але пару тон на нього навантажити можна. Не чув за таке, хоча може і правда. З іншого боку, якщо вже проламає... При підриві БТР цілими лишаються тільки ті, хто зверху на броні.
зараз пошукаю тему на ворожому сайті за ті мрапи неможна на мене стілько заліза грузити я невитримаю та втічу кудись до найближчої кавярні з вай-фаєм
з та так,бо поки тепло дроздофіла водиться,а вона ку......ва любит бухнути ще й втопитись блін там де пила.а взагалі порєдні мухи та мухуї не бухат-вони мнєсо люблять
так! а я ото непойняв. а чого не видно що ви її на наждаку чистили? усю патину та іржу треба чистити наждаком. так по кошерному фень-шую.