Берёте "перцюгу". Спрашиваете бабульку очень подозрительно:"Пекучая???" Бабулька:"Ой, пекучая! Ой, пекуучаяяя!!!" Вы:"А попробовать?" Б:"Пробуй, сынку! Пекучая, как твоя тёща!" Вы достаёте самую большую перчину, вынимаете из кармана заранее взятый с собой ножичек (не напугайте бабульку!) и срезаете полоску перца вдоль... Спокойно разжёвываете(*) и говорите:"Не-а, ни фига не печёт!!!" Б:"Как не печёт???!!!" Вы:"А Вы попробуйте!" И можете ещё раз повторить свой срез... А вот бабульке или над кем решили пошутить - отрежьте кусочек поперёк волокон перчины. Результат гарантирован! На себе проверял 2 раза (удачно)... (*)Будет слабое жжение.
зараз в нас перець маринований продається, смачний. я його і коли огірки та помідори квась використовую. ну і так звісно їм з сальцем чи ще з чимось. оце ще випадок з хроном згадав. якось дідів пішов відвідати, діди то два дядька яки живуть на одній плошадці і були сусідами коля я у квартирі жив. то зайшов а вони вирішили горілочки випити. один одружений а другий холостий то збераються переважно в холостого. то прийшов я сіли за стіл я як не питущий на розливі. ну і сидимо під чарку гомонимо потихеньку та закусюємо. і от бачу слоїк стоїть в який аналізи всі складають а після вже майонеза заливають. а в тій слойці хрін третий, червоний. то я узяв ложкою та з шматочком сала і зїв. ну так і зїв десь половину того хріну. той що одружений цього разу щось дуже швидко спянів та пішов досвоєї хати а з іншим ми ще трохи посиділи та потринділи. а на другий ранок ми знов зустрілись через якусь справу, яку саме вже непамятаю, то той що раніш пішов каже а микола казав що ти хрівн ложкою їв? їв кажу а що? він. як? ну от так кажу, ложкою. микола тим часом знов на стіл зібрав я і показав як я хрін той їм. він теж спробував, сльози, кашель. ну от як ти його їш? мо в тебе нежить що ти невідчуваєш смаку та горечі. кажу ні. всьо кажу нормально. той знов за хрін і знов сльози кашель. коротше я демонструючі як я вчра хрін їв і той доїв.
В кого є хоч яка небудь інформація як переробити газона 66 в *бронік*.Як краще .під зенітку.міномет.ДШК.пишіть в лічку або тут.Потрібна вся інфа.про помилки особливо.Як правильно укомлектувати.Буржуйка буде.лопата.сокира.*тонкій проволька льом*кирки немає.може хто підкине.Можу обмін на царські монети.домкрат потрібен.
Я раджу створити окрему тему про бронювання газ66 . Там більше людей побачить і дадуть різноманітні поради , і виберете те що вам підійде .
ось теж дядько у ніжині 66 у панцирь вдягнув там і телефон є. http://nizhyn.in.ua/blogs/citynews/bronovik-svojimi-silami-dlya-soldat-ato.html
і за вредних клієнтів<клієнт-офіціант! що за...всі страви холодні!офіціант-ви замовили=водку,холодець і морозиво=що вам підігріти?>)))))))))
Любите я бачу остренько прикольнутись.хоча й сам такий<на базарі купляв яйця домашні-ціна обурлива!питаю-що так дорого?бабка-синку,видів по чому долар?ба кажу,ви що своїх курей доларами годуєте?.і 2 прикол<на вітрині магазину сарделі.3 сорт,не брак)))))))питаю-свіжі? аякже! а виглядають?-та то вони обвітрені-у відповідь.я-то в вас певно в холодильнику протяг?черга впала.
Перефразовуючи рекламу кави: В сєлє оставляєм только отборниє, а всьо остальноє ... отправляєм в Город. Чи як колись казали наші предки: Не дай Боже з хлопа пана.
То ви щось певно спльонтали?то колись студент на<пендію>жив.а тепер-ха!тачки,шмотки,рижик.бабла неміряно.хіба який своїм розумом і то на бюджет поступив.і економить для сімї кожну копійку.гляньте в любий кабак,клуб-одні студенти,як під час пар так і до ранку
Доброго утра! Цікаві,шалені,яскраві студеньки роки! у нас в кімнаті мешкав один холопець з села, який жер сало і ковбасу сам ні ским не ділився! а сам полюбляв коли його пригощяють ось одного понеділка ми не пішли на пари і.... сняли авоську з смачнастями з вікна(бо холодильнік не працював), наїлися від пуза!а цвях на якому висіла авоська, разогнули і повернули до низу(нехай думає що птахи набешкетували)
А той хлопець з села, зараз теж сидить на цьому форумі, читає це повідомлення, і в його голову лізуть всілякі негарні думки.
Ні не лізуть! після цього випадка Він забув про жлобство! зараз ми друзі і іноді пхаємося один до одого у гості!
Та й вам доброго усім!хоч воно й не дуже добре-дощить.до лісу не попхався,ґаз не колю.сиджу ящик мордую.зара по мега мають бути танкові битви.о вже йдуть.сирія.голандські висоти.хоч багато знаю,але це ліпше чим дивитись вороніних
У нас теж на дощик заходе, але десь хвилин за 30 пхаємось за большим колесом! воно мене мулить, після їду до кривбаса