Та яка там температура , дівка мабуть молочницю до смерті не підхопить - таку провела дизинфекцію . В нас колись поклали одному п"яному під подушку гирю 16кг. , то на ранок він прокинувся такий ніби провів боксерський поєдинок . Та куди нам до вас , рядовим студентам технічного вузу . У вас у медиків спецефічне почуття гумору , та й спирту казенного завжди мабуть із відро стояло в кутку .
а нє,то поіхати в закарпаття.там палєнку закусити хорошою закуссью(перець залитий олією). і юшт!до виходку краше 2 дні не йти!бо буде повний айнзац.перевірено автоматикою(тобто на собі)
а мені тиждень назад дядька приніс кусень сала зроблений по венгерському рецепту (дохрєна червоного перцю і спецій з часничком) .... я як не зазирну у холодильника, а воно таке манить мене своїм звабливим виглядом - от я по шматочку кожного дня з гарячим свіжим хлібцем і краяв від того шматка, а сьогодня батя сунувся у холодильника скуштувати те дядчине творіння, а його вже нема ... і знову я крайній і знову я винний
я дуже полюбляю гострі страви і без перцю аж ніяк шмат в горло не лізе, але отой манюнький зелененький був у мене сушений і мав я неосторожність кинути два перчика в таріль гарячого борщу - борщ ішов як спирт - ложка борщу на два ковтка холодної води!))))) .... думав сперше як скуштував - піді мною табуретка прогорить))))))
Самая ужасная история - это когда парень с девушкой перепутали в темноте лубрикант и финалгон........................
які ви хлопаки слабі всі. приїхав до тітоньки на відвідени, теє-сеє. вона з дядьком на працю ранком, брат на навчання а я сам у хаті. то тітка мені і каже ото що у холодільнику їж усе. ну то я сидів сидів та вирішив канапкою перекусити то і заліз до холодільнику і там в якомусь закутку знайшов невеличку слойку. а в ній така смакота. погано що по маленьким слойкам фасували. їж і іще хочеться. коротше таіландське пюре з червоного перцю. то я його за три дні ложкою виїв усе, можна було і за день але сало скінчилось та і соромно якось було, скажуть що приїхав та обжер. я як до дому їхав вони мені з собою поклали, нажаль в нас таке непродають(((((((
на рахунок гострих страв: У грузинському ресторані вередує клієнт - і те не так, і те не солоне. Надоїв офіціантам, накінець ще і щось гострого попросив. От офіціант йому на вухо і пропонує: Кінджал джопа хочешь?
була б моя воля, я б в аптеці спєцом фасував фіналгон замість лубріканта для тих, які заднєпріводние - щоб знали падлюки для чого теє місце призначене
а ще якось пішов на ринок перцю купити щоб огірочки-помідорчики смачніші були. то ходжу та обераю. дивлюсь дядько сидить перець з свого городу торгує. підійшов та і питаю. як кажу перець. не солодкий? а він мені. та ті што! горькій пєрєц. аж дух перехоплює. я. та щось сумніви мене беруть. щось він на солодкий схож. дядько як почав вихваляти а після мабуть чи втомився чи слів забракло але і каже то єслі нє вєріш то скуштуй. ну я беру ту перчину та відкусюю кінчик. поплямкав а дядько дивиться і в очах запитання ну як? щось кажу він ніякий. а поряд бабця сидить теж городиною торгує. а та і каже а ти біля хвостика спробуй. там тчно взнаєш який той перець. беру і кусаю коло хвістика але сімячко виплюнув. пожував та і кажу та точно він солодкий. ну дядько невтримався та як гризне пів пирчини. йой! що там було. він і чхак і кашляв і червонів і матюкався. а всі навколо сміються з нього. перець я в нього увесь купив як компенсацію за те що погулмився з нього.
Вариант тоже издевательский (над продавцами-бабульками). Продаю недорого. Проценты - сами знаете кому.
Хоча якщо цей крам купують , то мабуть він потрібен . В студентські часи все що в нас було це презервативи за 1грн. 3 штуки . Самим шиком були лайф стайлс 3грн за 3 штуки , там були чорного кольору , ото вони дівкам найбільше подобалися .
більше всього бісить як на роботі на перерві вийдеш у магазинчик купити кави, а там якесь створіння з студентів перед тобою стоїть і починає перебирати харчами - дайтє мнє каву с каріцєю і слівками і два круасана .... і так падло довго і вибагливо то всьо вибирає ... вчора йому ще кухоль води з колодця був за щастя, а тута в місті воно рєзко арістакратом стало!
ага, то як в тому приколі як два пацана довго вибирали в аптеці презервативи (з смаком полуниці, банану чи персику), що хтось в черзі не витримав і гаркнув - нумо хутко взяли шо небудь - не все одно чим глину в сраці місити!