тоді ще закону про мови небуло а як закон вийшов я ще і тему поминальну зробив але її знесли. і з того часу я спілкуюсь виключно Українською мовою тут. чи то норов в мене поганий чи то пиха велика. якось так
А від чого їх тільки не корчило ? І проживаючих в Україні корчило набагато більше ніж ісконних ватніков .
Та я так и написав-5 коллона.А особливо того з криму-69 и Кота бегемода.Зато я знайшов багато друзив таких як ви,консерватор,кайзерлемберг та багато инших патриотив.
а от і не вірно! тре настоянку спиртову робити. на склянку горілки три каплі води, обережніше якщо води буде більше то всьо! ніякого ефекту крім спяніння небуде. а під покривадло тре ще грілку на усе тіло брати. тільки тоді буде ефект.
От дохтори . Згадуючи свої студентські роки , то самі гарячі дівчата жили в гуртожитку медколеджа . В них стиду не було зовсім (педагоги , економісти , інженери - деяких доводилося умовляти чи створювати відповідну атмосферу ) . А в медичок між кроватями ставиш шафу ( в особливо цнотливих ) і вперед до кохання , через деякий час від дівок майже завжди пропозиція на обмін партнерами .
А ще треба салом з перцем натертися.Особливо ретельно дупу.Перець маэ бути червоним.Не переплутайте з паприкою.
та кіт якийсь незрозумілий, він як отой дід у малинівці постійно картуза мійняє щоб нова влада його за клуню не відвела
Сама жахлива історія із перцем на моїй пам"яті була така . Одного разу двоє хлопів пішли грати в карти до двох дівок . Грали вони , грали , а дівки надумали гріти воду для миття та й лягати спати . І один із хлопів вкинув в"язанку червоного перця у відро з водою , перець той там покипів і він його непомітно витяг назад . Ото дівчата вигнали їх і почали здійснювати банні процедури , а хлопи сіли курити під кімнатою і чекати на шоу . І дочекалися . Спочатку почули страшний нелюдський крик , потім вилетіла одна із дівок напіводягненна і помчала на кухню по воду . А із кімнати ще довго долунали зойки . І після цього випадку майже всю зиму в нас в гуртожитку була нова забава - натирати червоним перцем тоалетний папір . То доводилося ховати свого рулона в такі місця щоб ніхто не знайшов , бо очі могли й з орбіт повипадати .