Пан К% не спекуляцією , а експропріацією займається . Він у нас такий собі консерватор-експропріатор .
таке! я тут за порядком наглядаю. шоб порядок бил а нє то шо січас. бо ви без мене і пана Крана привітати по людськи неможете.
муму тугрєнев для лохів написав, а для нормальних пацанів горький муму написав Ооооо! Є ще "Учєбнік жізні" Дейла Карнегі, правда трохи мишами погризяний і "Горячіє сікрєти вєліколєпного сєкса" Корнегі читав, фігня повна, переписав все в карла маркса, ще подібна є..майн камф.. майже і теж, горячі, а на. вони камасутра і камасвечера була.
Ніправда ось слова клясіка: «я за всю восьмилетку всего две книги прочел, муму и Ани Каренина, и то не помню в какой из них Герасим свою собачку под паровоз бросил» ©
знов путаєте, то вже з іншої опери, кареніна гуляла с собачкою Герасим, собачку так звали, і от той дурний песико візми і бобіжи за зайцем, повідок то короткий, перепинилася кареніна аня яка, через рейки залізничні і впала, а тут і паровоз вперєд летіт, в комуні остановка, даж сцук і негальмував отакий кінець. а того клясіка я знаю, він багато пиз. наюроніку і його стрельнули
а нема там часом літератури дореволюційної, наприклад гінекології, або хірургії, хочется дізнатись чим починала і закінчувала ана кареніна а ще психіатрії.