вітаю! холостякувати то добре, я як холостякував то таке добро, куди схтів пішов коли схтів прийшов. а от з харчуванням дійсно напряг. для одного себе готувати не маю бажання то і приходиться напівфабрикатами харчуватись, а то є нездраво. то ви знайдіть якусь молодицю щоб їсти готувала та у хаті прибирала бо жінка як приїде то злякається але молодицю використовувати треба тілько для того що готувала та прибирала, бо все інше то розпуста, а це погано.
не впаде. він іще не всю колючку по завищеному тарифу не спродав. най седить торгує. перекупка наша.))))))))0
яка праця? ви що? хто це про працю думає коли жінки у хаті нема!!!!! а за містом зараз добре, легкий вітерець грає, поля поприбирали, ні хто не завадить. так що беріть прибора то на природу, дихати свіжим повітрям та шукати скарби.
30 починається агіт. кампанія на вибори. Скарби зараз возять наліком в валізах. Самі все знаєте. Дехто заробляє на цьому.
аааааааа. так ви в нас герой нічних доріг з сокирою? чи сокира зараз вже не модно. зараз калаш у моді. вихажу адін я на дарогу.......(с)
Не. Предложили оказать консультационную поддержку.Регистрация там и т .п. Думаю. Мне калаш пока без надобности. Я тоже чту уголовный кодекс.
тоді скажіть мені тихенько, пошепки хто має шанс виграти. ну щоб якщо голосувати то хоч за тих хто виграє перегони.
Вечора доброго, шановні! А де ви є? Один холостякує-зрозуміло, другий- прибутки підраховує,теж зрозуміло. А решта де? Запалю каганця, може на світло хтось вилізе.
вітаю! тут є. сиджу один як та сирітка. ні хто мені а ні шматочка сала, а ні бухти німецького колючого дроту не принесе)))))))))
Господин консерватор, даже коньяк с салом, были бы поближе. Я тоже , думал начну холостяковать, но позвонили, набили стрелку серьезные дяди завтра на 9. Глажу брюки и деловую рубашку. Не дадут насладиться свободой. И так всю жизнь!
таку яму здорову вирили а хочь знайшли щось? чи просто поле перерили, ямки позалишали та пішли собі?)))))))))))))))))))))))
К сожалению, горелая рванина , отдали местным собирателям металлолома. Ми ямки закопуємо, а то хазяїн більше на поле не пустить . А загалом, Шліман за собою теж яму не закопав, і що?
Я думал, что нашли что-то ценное, забрали и быстро на лыжи. И хрен с ней, с той ямой. Обидно, столько рыть и зря.
та що ви все шліман та шліман? коли шліман був тоді хабару було, а зараз же все повисбирували. нема вже нічого((((((( тільки згадки і залишились, що колись козаки скарби приховали, але нема тих скарбів((((((((((((((( якби то скарб знайти то дійсно можна ямки і не закопуать, як отой шліман. бо ін теж знайшов та нашадкам на задку яку залишив. як позначку, що тут нічого немає. хлопці можете не копати.
Сигналы нужно дорывать до конца. Обидно оставить под железяками что-то хорошее. Да и не знаю кому как, а лично меня больше интересует сам процесс любимого занятия.