так отож! замість того щоб заохочувати хлопа гризти гранит науки сусід проводе підривну діяльність. тому в нас і лікарі і вчителі і інженери такі.
от коли заблукаєте у двох метрах від хати користуючись кресленями що ви самі накреслили тоді подивимось як воно буде. а на дворі зима, ніч, вовки. взагалі то можна але з таким хобі то він легко його закопає або замість нього почне копати щось інше, скарби наприклад. що тоді? так що най ліпше гризе. як згризе один гранит то най переходе до іншого. граниту в нас багато.
Скажу як є, не є особоуспішним студентом,у тому всьому житіє,треба мати тільки корочку що ти шось там закінчив,а там вже йдеподіл якщо голова варить то все буде норм,ну а якщо ти сумлінно вчився і маєш диплом,а по житті ти лапух,ну шо поробиш.
Оператора однака бєшєнний біль!потім додому-ґаз колоти,сусідам на поміч.навіть до кобіти часу не було зайти по-людськи.і тут-бац!вже ніч,а ти не їмши,не спамши.ще й тверезий.прийдеться надолужувати)))))))))))
З вами добре-та сотка і сало вже прийнялись<класний сніданок,правда?> але башка хоче спати.як-неяк 3 доба пішла.тому всім надобраніч.хороших снів!
http://reibert.info/threads/dragunka-1929.522691/#post-5554608 - чую схоплю гірчичника! Усім привіт! Шо спите? А ви ж на роботі усі - це я лише ледар!
То ви друже шось учора мубуть вживали? Бо я чесно кажучи так учора вляв за кадика шо дурень образив коханну людину... Дибіл, шо тут скажеш!
Доброго утра! Ось і добрався до ноута. поки пхалися за всіякими залізяками,а пан Опришок (черства людина) знов видав порцію (рецепт на валерьяну,валідол) і світлини, яж кнопав що в одну аптеку мене не пускають( покупці), але я знайшов дугу аптеку. Та річ не втім,вмене іньша проблема зараз. Ось атакують вже по дорослому