Пришел дядя Изя в гости к своему брату Мойше,а дети спрашивают-дядя Изя вы пренесли нам шоколадные конфеты?Вы знаете дети я шел к вам,а магазин был закрыт на переучет.-Но в следующий раз обязательно.-В следующую субботу Изя опять пришел-дядя Изя,а где конфеты-Вы не поверите дети,но я шел и магазин был открыт,а вот кондитерский отдел закрыт,но в следующую субботу обязательно.В следующую субботу-Дядя Изя а где конфеты?Вы знаете дети-и магазин был открыт и отдел,но не было в продаже шоколадных конфет.-Так надо было другие купить.-НЕТ ДЕТИ!ПОКА ЖИВ ДЯДЯ ИЗЯ,вы будете есть ТОЛЬКО ШОКОЛАДНЫЕ КОНФЕТЫ!
Любив різні чар зілля,різні порошки і оковиту.Сам я отримав виховання правильне пацаняче у Дрогобичі,багато чудив тому і Шалений.
дуже добре. неприпиняйте вивчати і під кінець ви постигните дзен і станете справжнім кошерно-феньшуйним копарем
знов ти з тим левком носишся, славиш його, пропогандуєш. а чи не перетворився ти часом на русофіла. га питаю?!
А так шановний!виділи очі що купували)))))))я теж читав довго.придивлявся-чи то бува не московіти якісь сайт відкрили<типу одножопників і вотер клозет))))))))>.але начитавшись досхочу вирішив,що не варто такою поважною кумпанією ігнорувати!
Не переживай. За нього я згадую як приклад придурошності на старості літ. Ось тобі, краще, кілька фото з львівської "Гасової лямпи". Попускай слинку, отам дійсно чудові предмети.
Я був минулого літа. Було гарно. Щоправда, я порівнював з київськими ресторанами, то мені сподобалося дуже. Як обстановка так і ціни.
Йой вважайте!керосіна прескурсор!вільний оббіг не вольний,та ще ціла каністра.купіть ліпше суміш для лямп гасових-і не коптит,і нема з нею проблем
ну от що тобі на це відповісти? гад ти! не можна стареньких проти ночи так нервувати, мене треба опікувати, оберігати а ще холити та лєлєяти бо від цього росте холка та лєлєйка. і до речі а чого гасова лямпа лише одна?
Раньше було по приколу-тепер радше атракція для туриста вдень,і забігайлівка для студентів та забіяк-вночі.