Та немає вже тих ностальгуючих , повідносили на цвинтар . І капітальний ремонт під"їзду робили 8 років тому ( фарбували оті боковинки східців ) . Це ще було за часів розвитого камунізма .
Теж приєднуюся до запитання , що то за частини . Як на мене то схоже на шматки м"яса яке провалялося декілька років в морозильнику .
ці куски мняса почали збирати з навчальною метою ще за австро-угорщини, десь з 1900 року, періодично формалін в банках по мірі випаровування міняють, а от ті шматки із за довгого перебування в формаліні втрачають інтенсивність забарвлення)
ото заплічник в вас файний. моя мрія саме такого мати але яскраво червоного кольору і щоб кабріолет був. запорожець це сама копарська автівка. і їдеш і хабар під доглядом(с)
Я би сказав, що на першому фото мозок, а на останньому - нирка. Що на всіх інших - ХЗ. А експонати у вас такі застарілі тому, що або гарних спеціалістів готуєте, або народ у нас надто живучий. Не хоче йти на експонати навіть попри всі старання юних дарувань.
вітаю панство. дякуючи небайдужим людям моя невеличка кулекція гасових лямп поповнилась ще одним експонатом. за що я дуже вдячний панові Алексові хоч він і старий бурчун. але всшистко єдно красно дякую йому за це. Алексе будеш винен. ну і про хабарець. знов був у тещі та знайшов на городі невеличку гірьку 100 грамів вагою з латуні чи бронзи, але саме цікаве те що грами написано латиною. ще є якесь тавро але я нерозгледів що воно таке і у гугла ще не питав. хоча є підозра що то з аптекарського ренаменту.
1. мозок (пухлина) 2. матка з яєчниками (пухлина яєчників) 3. новоутворення в матці з залишків плаценти 4. пухлина легені 5. рак цицьок 6. шмат кишки при черевному тифі 7. селезінка при захворюванні крові - лімфома
та ну його до біса такі світлина та поясненя до них проти ночі. ще насниться така гидота. мені вже і їсти перехотілось. от похудаю через вас усіх що маєте після робити?
"Я на пять лет тебя моложе" (с) Тут не програма "Що? Де? Коли?". Хочеш нормальної відповіді - виставляй фото.
хріна лисого вони золоті. там мабуть шорт свинцевий бо коли трясеш подзенькує. ну по перше я просто похвалився а по друге світлину можу тільки в день зробити щоб було якісно а по третьє мені самому цікаво пошукати що то воно за гирька такая.
знайшов але тавро інше та і вага теж але форма така сама http://ay.by/lot/nemeckaya-girka-5012093229.html
Это увы не 100гр.,да и откуда в Кировограде еврейско-австрийские ювелиры?Ты ведь ее или на чердаке ,или в подвале нарыл.