Давай-давай. Будеш четвертим на лопаті. А для степу, де "ані деревинки ані куща" в мене палатка в мішку. Жирний хабар лежить глибоко. От і доводиться брати довгу лопату.
я ото не поняв ти що за собою півхати тягаєш? і канапу і намет і шкаф з антрісолями і кухню з газплиткою та мікроволновкою. одне тільки мені незрозуміло як це все ти без автівки на собі носиш
Без машини там не можна. Надто далеко ті місця. А коли на машині, то можна не те що великого мішка взяти, а й шезлонга.
в мене пустувати не будеш, в мене парядок всюди не то шо щас(с) ніякої автівки все на собі та на своєму горбі.
Доброго дня! вчора попхалися на часок у ганівку,трохи відпочити. продовжуемо запасатись корисним інструментом топор,мала саперка,зараз ось(тяжка зараза) я такого ще не бачив! знайшов Дімко ще одну 1коп 1924р,остатки запальнички, на черзі 1 коп 1925р
То так, але її ще до робочого стану треба зробить, а це буде у холодну,дожливу пору року,зараз збируть врожай з полів і гайда у поля за кулеметом
та ще розмірковую. у гасову лямпу він не дуже підходе бо коптить а пити його я незбираюсь. то і незнаю чи узяти чи ні.
куди саме7 якщо у гасівницю то тілько карасин а у запальничку дилячись яка конструкція можна заливати все що горить. я у свою імку заради експеременту і карасін заливав і рідину для розпалювання і бензин і нічого, всьо працювало.
коптить тому що непристасований, є спеціальний карасин, освітлювальний, от його і заправляють у гасові лямпи.
Вітаю ! А що це ти там на тих парах робиш , га ? Та ще й до такого часу , я ледь на 1 курсі 3 пари до 12,30 відбував . В гуртожитку набагато файніше ніж ото на тих парах сидіти . У вуз треба вставати ні світ ні зоря , а раптом дощ чи ще мороз і сніг . Там нічого їсти і лягти ніц де , та щей із вікон тягне , а от скоро похолодає то вообще караул . Інша справа гуртожиток там і виспатися десь до 12 можна , і поїсти і завжди весело ( горілка , танці , дівчата ) такий собі нічний клуб на 5 років . Деякі мої товариші приїздили в гуртожиток в неділю вечером і спускалися на землю в п"ятницю щоб їхати до хати за сумкою . От би в мої студентські часи щоб були такі доступні металошукачі , ото булоб діло .
Тим більш , якщо ти вже учоний . Що ти в тому інституті чи університеті забув ? До сесії ще довгих 4 місяці . Копай оно шмурдяк , заробляй на сесію і привчайся до праці . Бо та бумажка ( диплом ) яку ти отримаєш тебе годувати навряд чи буде , хіба що навчаєшся на міліціянта чи якогось прокурора , суддю . Ну всьо я вже пішов до хати , праця скінчилася - почалося особисте життя .
Ну чому так зразу... Народна мудрість каже: - Наука на бука не лізе. - Те, що знаєш, хоч раз в житті, але пригодиться. - Добре все вміти... але нічого не робити