На охорону-так,шиплять,голками кидаються,матом на зайд лаються. А монети збирати-ліниві,принаймі лісові засранці.
Била ваша стала наша,їхала вона потягом 88 сполученням Ковель-Новоолексіївка тай по дорозі зійшла на моїй станції,магазинчик лямповий відкриваю,буду карасіновими шкарабаньками та бердичівським пивом барижити
Кажу-нігде не гнавім.<ніц не святкуїм.помянули загиблих в тій дсв.і поїхали копати>.а в мацкалів та і на деяких наших каналах-побєдобєсіє наблюдаю.мля!.отакий розклад.
Тю,діду мо шей паравоза захочете,в принципі можна але за окрему плату,за лямпи долярами а за паровика можу скинуть трохи євриками візьму
паровозу собі залиште. а ліпше продайте Аскабану таврічському. бо він самоварі збирає. а паровоз це той самий самоварь але на колещатках. тож гарний гешефт буде. тож женіть швиденько мені мої лямпи бо я вам безкоштовно знайшов клієнта на паровоза за грубі гроші. отакоєот
Звичайнісінький собі столовий латунний ножик, накладки скоріше всього з горіха. Ось він на фоні дельхфінчика і запальнички Єрунда якайсь, думаю він Вам взагалі не цікавий Одним словом він Вам не потрібен Лямпа, дві, вже у Вас, а третя мабуть десь на пів-дорозі застрягла
шо опять комари?сусід!ну Вас нашо!я розумію-партизанка,схрони.то наші.но комарі !то всьо!курва!ні їм.ні нам!віддати маскалям!бліть!питання не обґоворюється)))<)))))
Так комарі дійсно злі . Колись малим додумався піти по чорниці у шортах і футболці бо було спекотно - то мусив вертатися та вдівати штани і маринарку . Та й дощі там у вас як у тропіках , майже кожного дня , але на відміну від тропіків у вас холодно , навіть холодно порівняно з центром України . Інформація для любителів митця . Нарешті класик розродився новим твором , будемо чекати в електронному варіанті .
Тлумачем хтось хце бути? ))) Комарам - якось не цікаво, де є моя клюмба, яку я завтра мастилом бу поливати
Курча пала!мамця моя!то ґеракакля!до лісу!в ...шортах!бліть!курва!а ожина,веприна<драпаки!>.ну нє-то ї ...жуть.ше наніч розказуйте дітям.
Не романтик Ви Пан Вовк! Нормальне діло в дитинстві до лісу в шортах, а ще в кропиву по самі я-я влізти? Ще скажіть що в свої юні літа ніколи з файною кобітою в сіні не бавились і в голу дупу остюки не лізли?
Всього приємного сна всім!дякую за увагу.а я-в люлю.<п.с-кому не спиться-набери-пісенька про елєктромобіль.в ютуба>.
та не потрібен. просто було цікаво подивитись. я ще латуневих ножів і не бачив. щось дуже сильно застрягла. підженіть її щоб у дорозі не теревенила бо вже усі жданики проїв