на манеТТо гарно равликів використовувати у нашій місцині, а от на щось більш велике чи коштовне то їжачки гарно підходять. хоча і вони теж монеТТо тягають аж гай шумить але не так хвацько як равлики. равлики на велике скупчення манеТТо гарно реагують. отакоєот. а ви кажете
Тихо , тихо.... Я також сьгодні арбайтен. Крім всілякого брухту і макулатури, напринесли лише цікавого латунного підноса
він не продається а видається щоб робити ін'єкції таким буйним як ти. щоб слух ліпше став та лямпи висилав швидко.
Брудний і засмальцований . Завтра легесенько "Фейрі" і тепленькою водичкою пройдусь, гляну.... А раптом це не латунь, а срібло покрите золотом
Равликів не цікаво,так мож без обіду залишитись А їжачки ліниві та хитрі-спочатку приносять ніби їм нічого не потрібно,а потім вимагають багатезно сала,а коли отримують хліб,та в ніс,за то що хліб їсти не хочуть,то починають бігати колами і верещати на весь ліс.Ще щоб прибору до ладу не було чути. Потім їм потрібно роздавати чарівні пендалі,бо вони птахи горді,без того не літають. Тільки час з ними марнуєш. Отакоетоавикажете. Друге діло медянки. Щирі,скромні,гарні.
А хто біто так-нагло?зара-вечеряям та баю.в Тих-побєдобєсіє!а ми-помянули по скорботі.да й коп.<монєтос ріжний+хлам>.всім-добра ніч!>
то ти тілько наркотою торгуєш. бо галапередол є заспокійливим, тобто ліками. але якщо ти його вживаєш як наркотичний препарат то мать ти мало того що глухий так ще і наркоман, або торгуєш наркотою. тобто з цього робимо висновок що ти циган.
А хто біто так-нагло?зара-вечеряям та баю.в Тих-побєдобєсіє!а ми-помянули по скорботі.да й коп.<монєтос ріжний+хлам>.всім-добра ніч!>
то в вас підходу до їжачків немає. от в мене їжачок клуню вже скілько років охороняє і ніякого клопіту від нього немає але навпаки один прибуток бо він постійно щось новеньке приносе. а ще інколи як сьорбне чарчину то пісні співає, жалистливі що аж в мене сльоза тече.
заспокойся він тобі непотрібен. я його в пана ЗСаломНалийКума викуплю та нароблю якихось фігликів з тої латуні.
Сьогоднішній так на роботі брудний так і залишився, бо додому немитий брухт не приношу. А той що Вас може зацікавити, вдома під самоваром На ньому ще й дельхвінчік Пана Руслана, лямпи Пана К% і металеві копарі "маде із Пан Штюбинг"
в вас це де? бо в мене хмарки ходять та і в день гримало а от з дошем якось проблематично. тому і питаю бо мо і у мій край посуне дощік.
Кувадлою її трохи поклепати,скельця повибивати та на металобрухт її,за те шо не хоче світити так як положено,кому вона потрібна
а напокажіть отого ножичка що на передньому пляні лежить. і туво. а чого це моя лімпа і досі не в мене гаявасуважнопитаю