точно, потрібно було підпалить. от біда то а я його ножиком всього розкулупав от начитався що вопи в багаття нізя кидать, і про. ефект вибуху.
Доброго ранку КанЦерваторе агов Пропоную сюди заглянути на всякий випадок - https://reibert.info/threads/naxodka-na-cherdake.894436/#post-9780901
Доброго ранку.У нас всю ніч люрило,і так на всю неділю обіцяють синоптики.Доріг по лісах не буде,мало чим доберешся до місця копу.Але як казав знайомий агроном ,Три дощі в маю, і все по "цимбалах"!
Вітаю всіх!В нас то сонце,то хмари,з самого раннку мороснуло трохи шо і пиль не прибило,так шо можна іти в ліс рить-копать
В7 доброго ранку ! Вчора, точніше позавчора увечорі з ночівлею виїхали з комрадом та сином на коп. Заздалегідь надибали кілька корчмів та розораних хуторів. Вночі замерзли як взимку, бо стояли біля води. Палатка вся мокра, відтого заснути не зміг. Чую, комрад теж замерз, та зі своєї палятки заліз в автівку та затопив пічку _))) Коротше, вирішив я зігрітися копом. Увімкнув лобкового ліхтарика та гайда копати площіну. Комрад теж вирішив взятись за прибора, та чкурнув за хабарем повз мене ... Покопали годину, півтори як раз вже розквіло та потепліло _))) На хабар взяли миколин п'ятак та підкову. Виявилось, що то був увесь хабар за день, бо корчми заросли, чи були під посівом, а хутора дуже бідні та перебиті, бо окрім двух коп 1929р нічого не вдалося вициганити в діда Хабара _((( Таким чином, стомлені та безхабарні повернулись додому, накрутивши 200 км _((( Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
Вітаю! В нас пече сонце! Хмари знов учора кабала розігнали! Розбираємо сарай! А де це пан К? Тут поряд барани пішаком ходять...https://reibert.info/threads/s-dnjom-pobedy.894389/
Вітаю ! На вулиці тепло легкий вітер , ранком було похмуро , зараз сонячно . Та яке там у вас може бути болото на пісчаному грунті ? От як у нас тиждень буде йти дощ то буде кілька днів бездоріжжя (поки сонце не висушить ) на польових грунтових дорогах .
На пісчаних грунтах чк і кр не селилися....тай взагалі мало хто жив на піску,всі старалися на гомноземі селитися.Мокра глина ще гірше всякого чорнозему,замилюються шини в одну мить.Ось знову люрить і так вже в вчорашніх 15 годин,з переривами короткими...Всім до завтра ,я в поляндію,там асфальт.
Вітаю В нас хмарно та холодно...Але !!!! Жінка моя відправила мене до гамазіну ,жеби купити пляшку чогось міцного-) Каже ,давай наших дідусів пом"янемо.Отакое от
а що туди зазирати? і відповіли вже і не продається. ти вже тую лямпу зазнімкував? вітаю панство. на дворі прохолодно та трошки похмуро, немає тії спеки що вчора але і дощику теж мать поки небуде але він треба
а зараз в тебе що? чи ти хочеш сказати що ти зара тєжко працюєш. якщо так то якого біса ти сидиш та теревениш у клюбі замість того щоб катати людей на картах.гаявасуважнопитаю