Мені довелося якось лопатою перерІзати. Теж нічого не було. Але повторювати не хочу. Заради чого цей ризик?
Був сьогодні в лісі,монето є,пуговиці є,гриби теж,ну і як вище вже казав пан всякі противні насєкомі бузять по повній
я такого якось рискалем переполовинив коли копали. як побачив то швиденько у ямку назад закинув та прикопав.
Усе викопали ще до нас! А нам залишили купу сміття! Стояло воно 31рік...Поки Батько попросив каже: Мені тяжко...треба порядок навести...Я кажу легко! Один дзвоник...З'являється екскаватор і три маза.Дві неділі я сидів в кущах...,та рахував ходки! Сиджу на пеньочку! Йде жінка і така: А что здесь будет? Я: ЦСБ! Церква Свидетелей Буратіно! Ж: А я думала Синагога! Ето же мои мальчики в детстве клуб подожгли с Вовой покойним.... Я аж прозрів! А Ви кажете пам♥ять відбило!
Та то такими жєлізяками хтось півлісу засипав,за півгодини назбирав кіл пятьдесят та втік звідти,на монєто вони не тянуть Йой забув,на сплату відсотків за цей рік відправлю рублика з таким дядьком шо ви любите
Копайте, копайте, ребята, - сказал Сильвер с холодной насмешкой. - Авось выкопаете два-три земляных ореха. Их так любят свиньи. - Два-три ореха!
пізно. зїли клиєнта на ту фігню сьогодні на сніданок. тож залишти його собі або відправте нужденим тобто реббе Похабичу
Горіхи таки сила! Яскравіше чим хрущі...Я ото років 10 назад посадив ліщину!21 дерево... В тому році усі дали горіхи!Всі як білочки пів року хрумтіли...Ефект Во! Жінка заряджена...А шо чоловіку треба? Горіхи всьому ГОЛОВА!
куме а ось погляньте яку файну наліпку на пляшку я знайшов. троха підрегодувати щоб з золотого кореня було і всьо. туристи у захваті, гроші течуть у кишеню рікою
Витаю добрий люд,жидив,циганив,ананакив та инших.У нас йде дощара.плюс штирнацять.Всих из наступаючим святом ДНеМ поБЕДЫ.
вітаю панове, +20С. сонячно але там за хмарами, веселого понеділка! Хто буде сибе погано вести того, 3.59
Хех...вчора домовились про виїзд у лісок, настрій на підйомі, акуми заряжені, лопата в чохлі...а з ранку вийшов на балкон з кавою і почався дощ.... дзвінок-відбій копа Сижу...курю...