[QUOTE="Allex761, post: 9779246, member: 42639" Кандидат на премію Дарвіна: https://reibert.info/lots/zapaly-ot-granaty-rgd-33.90256/ Цікаво, що він з ними робив, що так погнув? Переглянути вкладення 9278158 [/QUOTE] Начинку вичавлював Стругацьких він не читав «…в комнату к себе взял только красивую многоцветную металлическую штучку размером с карандаш. В этом карандаше он и принялся ковырять перочинным ножом, стараясь красивую штучку развинтить на части. Штучка - рванула.»
Повернувся у мисто,завтра на роботу.Добича за день-15гр.копийками,трохи сувэтив и 10 крейцерив сриблом1870р.
Там гримуча ртуть всередині, для розуміння наслідків колупання ножем Стругацьких читати необов"язково. А після довгих років у землі інколи іще й гримуча мідь зверху.
Начинку вичавлював Переглянути вкладення 9281038 Стругацьких він не читав «…в комнату к себе взял только красивую многоцветную металлическую штучку размером с карандаш. В этом карандаше он и принялся ковырять перочинным ножом, стараясь красивую штучку развинтить на части. Штучка - рванула.» [/QUOTE] Просто очень трудно собирать выбитые зубы оторванными пальцами....*с(
То може не видра! А моя сусідка ондатра до Вас в ставок попала...Беріть палицю і пи..дуйте її по голові...поки гармату не з'їла шаблезуба!
Про Карригановские лаборатории слыхал? Есть такая частная лавочка… Так вот, раздобыли они порцию «студня»… )СС(
Є в нас один мужик! Возик за собою тягає і всяку херню на базарі продає...То всі знають шо він у центрі квартиру продав...Магазин там тепер! Купив хату коло Кума! За п'ять років тріщини на фундаменті замазав...Ходе дурак дело... господарчі товари продає...Так ото він був нармальноупітаний мужик...Поки не заліз на горище...Тай скуштував якось шмурдяка... Лікарь йому будинок продав... Зараз ходить схожий на напівпокинутого...ледве спасли. Тут і ставити не треба! Дурний Сам знайде!
а що у когось лишнім пальці є...я часом бавлюся ,бабахкаю ними,кротів лякають на газоні,люблю електричні.
Заздристь це погано.От знайдете щось у тий синагози подивимось за що продаватимите.Моя ричь за що хочу за то и продаю.П.с.Для вас як для шановного ананюги можу продати из знижкою за 999.99.
У нас?Вже пройшли до Вас...!Єдине що там було? Там на другому поверсі зберігались усі старі книжки міста...Так ото покійний кацап Вова... таки спалив Клюб-Синагога разом з книжками...події 83-85року...!