Від місцевої бабусі,правнучки власника ставка ми довідалися,що башня від танку з гарматою в тому ставу.А в гарматі живе видра,і по ночах вона випливає на берег,в танкісткому чорному шльомі,з черепами і схфастикою,сома нема,вже давно,бобри вижили.Якби я не сморгав носом ,то б обов'язково пврнув би ...
а щоб все пройшло хорошо та красиво, відщіпну із 1000 собі 100, ))) теж неподалік гульну)) з вечором панство! пройшлись на той бік річки ( там сади) домікі розбили, брухт повитягували, як на погромі! а хтось із власників садиби на дерев,яному доміку залишив маляву " шоб ви всі повиZдихали бл...ди" - отак за зиму скіко людям шкоди наробили..
а залишив би пів пляшки горілки з отрутою і будиночки були б цілі і злодюжки дохлі. і усім би було хАрашо і красіво
Гляньте яка погода,у нас не Одеса,ще ніхто в кумпалювках не нудитьмя по пляжах.Краще підкажіть від якого трахтора ці 2 маленькі колішатка з зубчиками,по 40 кіль...
в мене дядько робив у міліцаях і в нього дачу так бомбили,то він так і зробив(отрута була не летальна)-в лікарні вичислив всіх,-іспитаний метод!
От нетреба такіх швидкіх звинувачень, Карлсон дуже чемна та вихована людина і їого дуже полюбляють самітні жінки
Та вже й в нас почали дівки мало не в тих "трьох ганчірках - двох шнурках" соватися, ще трішечки й буде шо та Одеса, тіко з комарами. Щось то я геть не впізнаю оті запчастини від годинника. Не схоже то на щось сільське. Тим паче воно у парі. Наші селяни такого б одразу прихватизували. Знать щось не поширене на "бригаді".
Дякую,Яж казав що то не тигра...колішатка.підуть на брухт,на газолін буде чим заправити на слідуючий виїзд.
Сфотати то я можу,але петельки немає,і я вже далеко від хати.Якщо дуже треба то нагадайте,я сфоткаю на днях.
Не схоже. Там колеса "зірчастої" конструкції, що передні, що задні. Тут - щось ближче до чогось для надважких умов. Хоча той трахтор мав до біса модифікацій.
Хто, в Новогрудськім мандруючи краї, Прагне на все надивитись, Хай у Плужинськім бору побуває, Гляне на озеро Світязь. В пущі дрімучій розкинулись води - Ясна і чиста рівнина, Пуща їх тінню густою обводить, Озеро - ніби крижина. А як нічною проїдеш порою - Станеш, затримавши подих: Зорі побачиш вгорі й під собою, Місяць у небі і в водах. Чи то із небом злилися безодні, Водяна дика пустеля, А чи склепіння у сяйві холоднім Небо, ввігнувшися, стеле? Ген береги, мов розтали поволі, Сяєвом срібним повиті, Наче ти в синім пливеш видноколі, В тихій бездонній блакиті. Вабить це озеро, тихе й погоже, В пітьмі чаруючи очі; Та лиш сміливець нечуваний може Їхать туди опівночі. Кажуть, там сила нечиста гуляє, Бенкети в озері править. Хто проти ночі про це повідає - Страшно і слухати навіть. http://www.ukrlib.com.ua/books-zl/printthebookzl.php?id=260&bookid=6&sort=0
Тююю на вас усіх ! Та то ж задні звйоздочьки від лісапетки , тіков ровер мать був німацького важковаговика ..
Може бути. Бо конструкція "заточена" під швидку заміну в разі пошкодження саме зубчастої частини, що має працювати у значних навантаженнях. Таке технічне рішення характерне для військової або спеціальної техніки.